Σε εξέλιξη σχέδιο εκτροπής με στοχοποίηση του Προέδρου της Δημοκρατίας

Σχέδιο εκτροπής του Προέδρου της Δημοκρατίας προκειμένου αφενός να «παγώσει» η συμφωνία Αθήνας - Σκοπίων για το Μακεδονικό και αφετέρου να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, φαίνεται πως απεργάζονται πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

5b23beb01dc524421a8b458a

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του koutipandoras.gr το σχέδιο περιλαμβάνει τη στοχοποίηση του Προκόπη Παυλόπουλου στο πλαίσιο που ήδη από την ημέρα της ανακοίνωσης της συμφωνίας της Ελλάδας με την πΓΔΜ, έθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στην πραγματικότητα, λένε καλά πληροφορημένες πηγές, στόχος δεν είναι τόσο η ακύρωση της συμφωνίας όσο με αυτήν ως πρόσχημα η χώρα να οδηγηθεί το συντομότερο στις κάλπες πράγμα που διακαώς επιθυμεί η Νέα Δημοκρατία.

Αν και δεν είναι γνωστό ποιοι ακριβώς βρίσκονται πίσω από το σχέδιο, φαίνεται πως πολιτικοί και επιχειρηματικοί κύκλοι πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα συσκέψεις προκειμένου να διαμορφώσουν τις όποιες λεπτομέρειες. Όπως πληροφορείται το koutipandoras.gr το επικοινωνιακό κομμάτι πρόκειται να υλοποιήσουν τα μέσα ενημέρωσης συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ υποβολέας του σχεδίου από το βήμα της Βουλής θα είναι όπως λέγεται ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο τελευταίος, αναμένεται κατά την ομιλία του στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για την πρόταση μομφής που έχει καταθέσει κατά της κυβέρνησης η Νέα Δημοκρατία, να θέσει θέμα παραίτησης του Προκόπη Παυλόπουλου. Τελευταία άλλωστε, ο Αντώνης Σαμαράς έχει φορέσει τον μανδύα του «Μακεδονομάχου» προκειμένου να ανακτήσει το ειδικό βάρος που τα τελευταία χρόνια έχει χάσει, ενώ μοιάζει να επιθυμεί διακαώς την πτώση της κυβέρνησης και την προσφυγή στις κάλπες πράγμα εξάλλου πως θα τον απάλλασσε κι από πιθανές δικαστικές περιπέτειες λόγω της υπόθεσης Novartis στην οποία τον έχουν εμπλέξει οι προστατευόμενοι μάρτυρες.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί εν τω μεταξύ το γεγονός πως ήδη ραδιοφωνικοί παραγωγοί των δημοσιογραφικών συγκροτημάτων που ελέγχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέτουν, με αφορμή τη συμφωνία για το Μακεδονικό, θέμα παραίτησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ, όπως πληροφορούν γνώστες της κατάστασης το koutipandoras.gr στους «διοργανωτές» των συλλαλητηρίων που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, διαχέεται εντέχνως η ανάγκη να δημιουργηθούν και να ακουστούν συνθήματα κατά του Προκόπη Παυλόπουλου. 

Δεν αποκλείεται μάλιστα, λένε όσοι γνωρίζουν τα τεκταινόμενα, ακόμη και η σημερινή πρωτοφανής στα κοινοβουλευτικά χρονικά προτροπή του διαγραφέντα βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαραμπαρούση, για πραξικόπημα να μην ήταν τυχαία αλλά ενταγμένη σε μια ευρύτερη προσπάθεια δημιουργία κλίματος που στόχο έχει την εξώθηση του Προέδρου της Δημοκρατίας σε παραίτηση και κατ’ επέκταση την πτώση της κυβέρνησης.

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…