Σε εξέλιξη παραμένει η πυρκαγιά στη Ρόδο-Προς ύφεση βαίνει η φωτιά στα Μέθανα

Σε εξέλιξη παραμένει το μέτωπο της πυρκαγιάς που καίει πευκοδάσος στο φράγμα της Απολακκιάς στη  Ρόδο. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι…

foties

Σε εξέλιξη παραμένει το μέτωπο της πυρκαγιάς που καίει πευκοδάσος στο φράγμα της Απολακκιάς στη  Ρόδο. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 5 μποφόρ ενώ στο στη μάχη με τις φλόγες έχουν ριχτεί 26 άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 13 οχήματα, 7 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 7 οχήματα και υδροφόρες ΟΤΑ. Ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν και θα πραγματοποιούν μέχρι τη δύση του ηλίου 2 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη.

Την ίδια ώρα, καλύτερη είναι η εικόνα της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στα Μέθανα και βαίνει πλέον προς ύφεση. Στο σημείο έχουν παραμείνει ισχυρές επίγειες δυνάμεις μέχρι να σβήσει και η τελευταία μικροεστία ενώ δόθηκε εντολή να αποχωρήσουν τα εναέρια μέσα. Πρόσθετα, άμεση ήταν η επέμβαση των αντρών της Πυροσβεστικής στον περιφερειακό της Πάτρας, όπου νωρίτερα ξέσπασε πυρκαγιά κοντά σε μία σύραγγα, σε σημείο με ξηρά χόρτα και σκουπίδια. Η επέμβαση των πυροσβεστών ήταν άμεση και έτσι η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό μερικό έλεγχο.

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο επιθετικής και αμυντικής δράσης

iran pyrayloi

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο επιθετικής και αμυντικής δράσης

Η συνεδρίαση του πολεμικού υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ ολοκληρώθηκε μετά από αρκετές ώρες διαβουλεύσεων