Σε εξέλιξη οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας παρά την απαγόρευση

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πορεία διαμαρτυρίας προς το Ζάππειο από την ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο…

poreia 5

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πορεία διαμαρτυρίας προς το Ζάππειο από την ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Αθηνών. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στην κεφαλή της πορείας που έχει φτάσει μπροστά στον αστυνομικό κλοιό στην οδό Αμερικής, στην συμβολή της με τη Σταδίου, στην πλατεία Κολοκοτρώνη, επιχειρώντας να κατορθώσουν να περάσει η πορεία των συνδικάτων προς το Σύνταγμα. 

Η πορεία ξεκίνησε νωρίτερα από τα Προπύλαια και την πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ παράλληλα, το ΠΑΜΕ  έχει συγκέντρωση στην Ομόνοια. Κλειστές αυτή την ώρα είναι οι οδοί Σταδίου, Πανεπιστημίου, Ακαδημίας και η Πειραιώς στην Ομόνοια.

Υπενθυμίζεται πως την Δευτέρα η ΕΛ.ΑΣ. είχε απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις και τις πορείες στο κέντρο της Αθήνας από τις 6 το πρωί έως τις 11 το βράδυ της Τρίτης και έως τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης. Κλειστοί είναι από το απόγευμα της Τρίτης οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και στην Ακρόπολη. 

Από τη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε πως οι απαγορεύσεις των διαδηλώσεων που επέβαλε η κυβέρνηση γυρίζουν τη χώρα στις πιο μαύρες και σκοτεινές μέρες της ιστορίας της. «Η Ελλάδα δεν θα γίνει μπανανία των ευρωμανδαρίνων » είπε και πρόσθεσε ότι οι απαγορεύσεις δεν θα περάσουν, τονίζοντας παράλληλα, ότι η Ελλάδα είναι κυρίαρχη και δημοκρατική.

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.