Newsroom

Newsroom

Σε εξέλιξη επιχείρηση σκούπα στο κέντρο της Αθήνας

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται μεγάλη επιχείρηση σκούπα στο κέντρο των Αθηνών, ενώ από χθες έχουν γίνει εκατοντάδες προσαγωγές και δεκάδες…

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται μεγάλη επιχείρηση σκούπα στο κέντρο των Αθηνών, ενώ από χθες έχουν γίνει εκατοντάδες προσαγωγές και δεκάδες συλλήψεις

Αναλυτικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, από τους 1.023 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, προσήχθησαν 415 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 15, εκ των οποίων ένας για ληστεία, 4 για ναρκωτικά, 3 για κλοπές και 7 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Επίσης, συντάχθηκαν 13 εκθέσεις Αρχής σε βάρος ισάριθμων αλλοδαπών γυναικών για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, ενώ βρέθηκαν 3 κλεμμένα αυτοκίνητα. Από το πρωί έχουν γίνει 120 προσαγωγές γύρω από την Ομόνοια, 50 από την Κυψέλη, 30 από την ΑΣΟΕΕ και 80 από την οδό Σοφοκλέους.

Στο μεταξύ ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο του Πειραιά, στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Κορυτσάς, με πρωταγωνιστή αλλοδαπό μετανάστη και άντρα της ΕΛΑΣ. Κατά τη διάρκεια ελέγχου ο αλλοδαπός επιτέθηκε σε αστυνομικό και τον δάγκωσε στο χέρι με αποτέλεσμα να του κόψει το δάχτυλο.

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…