Σε έξαρση η ενδοοικογενειακή βία- Απειλούσε να σκοτώσει τη γυναίκα του με καραμπίνα στη Λαμία

Ο άνδρας οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο αυτόφωρο Λαμίας με βαριές κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία-Aπειλούσε να σκοτώσει τη γυναίκα του και τα παιδιά της. «Απόψε θα χάσεις δύο παιδιά. Την κόρη σου και τον γιο σου».

4666766 2

Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Λαμίας κρατείται ένας 44χρονος από ένα χωριό στη Φθιώτιδα και το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με βαριές κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.

Ειδικότερα, ο 44χρονος μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, πήγε έξω από το πατρικό σπίτι της γυναίκας του, όπου διαμένει τις τελευταίες ημέρες η σύζυγός του με τα δύο παιδιά τους, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία λίγη ώρα αργότερα συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, αύριο Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport λένε  ότι ο 44χρονος κατηγορείται ότι χτυπούσε τη γυναίκα του και τον έφηβο γιο του, ο οποίος στους καβγάδες υπερασπιζόταν τη μητέρα του, ενώ την ώρα του συμβάντος κρατούσε καραμπίνα και απειλούσε να τη σκοτώσει, όπως και τα παιδιά της  «Απόψε θα χάσεις δύο παιδιά. Την κόρη σου και το γιο σου». Ο 44χρονος πριν αποχωρήσει από το σημείο, πυροβόλησε δυο φορές στον αέρα.

«Φτάσαμε λίγο πριν το πάτημα της σκανδάλης για να έχουμε ένα ακόμη τραγικό περιστατικό σαν αυτά που το τελευταίο διάστημα συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία….», λέει στο LamiaReport ο δικηγόρος Νίκος Τσακτάνης, ο οποίος ως συνήγορος της συζύγου, κάνει λόγο για επαναλαμβανόμενη βία, σε βάρος της γυναίκας, που εγινε συνήθεια.