Newsroom

Newsroom

Σε έξι λεπτά εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία της Ariana Grande στο Μάντσεστερ

Μέσα σε μόλις 6 λεπτά εξαντλήθηκαν τουλάχιστον 30.000 εισιτήρια για τη συναυλία που θα δώσει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ariana Grande στο Μάντσεστερ, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης.

593069cf1dc52433718b4699

Σύμφωνα με την εταιρεία Ticketmaster, 140.000 άνθρωποι συνδέθηκαν στον ιστότοπό της αναζητώντας τα εισιτήρια για τη συναυλία One Love Manchester, όπου θα πρωταγωνιστήσει, μαζί με άλλους αστέρες του πενταγράμμου, και η νεαρή τραγουδίστρια.

Η Grande είχε μόλις τελειώσει τη συναυλία της στο Μάντσεστερ Αρένα την 22α Μαρτίου όταν ο βομβιστής καμικάζι Salman Abedi πυροδότησε τα εκρηκτικά του και οδήγησε στον θάνατο 22 ανθρώπους, μεταξύ αυτών 7 παιδιά. Άλλοι 116 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην επίθεση.

Μια πλειάδα αστέρων όπως οι Katy Perry, Coldplay, Miley Cyrus, Justin Bieber, Pharrell Williams, Usher, Take That και ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, Niall Horan, θα συμμετάσχουν επίσης στο σόου ενώπιον 50.000 θεατών στο «Emirates Old Trafford» στο Μάντσεστερ.

Περίπου 20.000 δωρεάν εισιτήρια διατέθηκαν για τους ανθρώπους που βρίσκονταν στις κερκίδες του Μάντσεστερ Αρένα τη νύχτα της επίθεσης.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ticketmaster δήλωσε: «Με έκπληξη η Ticketmaster είδε να καταγράφεται μια αξιοσημείωτη ζήτηση των εισιτηρίων του One Love Manchester που βγήκαν προς πώληση σήμερα το πρωί, στον ιστότοπό της, ενώ και το τηλεφωνικό μας κέντρο βούιζε, από τα πολλά τηλεφωνήματα».

Όπως έγινε γνωστό, τα έσοδα από τη συναυλία της Ariana Grande θα δοθούν στο έκτακτο ταμείο του Ερυθρού Σταυρού στο Μάντσεστερ.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…