Σε δυσμενή θέση η κυβέρνηση για τις υποκλοπές και ο Οικονόμου να τα ρίχνει στον…ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την αποκάλυψη των παρακολουθήσεων Κύρτσου-Τέλλογλου και την επιβεβαίωση Ντογιάκου ότι επιχείρησε να μπλοκάρει την έρευνα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν λέει λέξη για την ταμπακέρα

Με μία αμήχανη και προκλητική ανακοίνωση απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Γιώργο Κύρτσο και τον Τάσο Τέλλογλου και ότι ο Ισίδωρος Ντογιάκος επιχείρησε να μπλοκάρει την έρευνα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όχι μόνο δεν κάνει την παραμικρή αναφορά στα νέα θύματα των παρακολουθήσεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αλλά εξαπολύει χυδαία επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο Γιάννης Οικονόμου ισχυρίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προσπαθεί να παρέμβει στη Δικαιοσύνη και υποστηρίζει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι «νοσταλγός του ολοκληρωτισμού».

Κατά τα άλλα αναφέρει αόριστα ότι «η αλήθεια θα λάμψει και οι όποιες ευθύνες θα αποδοθούν δικαίως μόνο εάν τηρηθούν ευλαβικά οι νόμιμες διαδικασίες».

Επιβεβαιώνει ο Ι. Ντογιάκος την παρουσία κλιμακίων της ΑΔΑΕ

Ο Ισίδωρος Ντογιάκος, με τον οποίο επικοινώνησε το documentonews.gr, επιβεβαίωσε ότι τον κάλεσε η νομική σύμβουλος του ΟΤΕ και τον ενημέρωσε για τη παρουσία κλιμακίων έρευνας από την ΑΔΑΕ ζητώντας του να γνωμοδοτήσει για το εάν αυτό ήταν επιτρεπτό και νόμιμο.