Newsroom

Newsroom

Σε δίκη για απάτη παραπέμπεται ο ιδιοκτήτης της ΑΓΝΟ

Σε δίκη παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ο ιδιοκτήτης της γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ Νίκος Κολιός, ο οποίος κατηγορείται για απάτη.…

dikastirio 20

Σε δίκη παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ο ιδιοκτήτης της γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ Νίκος Κολιός, ο οποίος κατηγορείται για απάτη. Εναντίον του είχαν προσφύγει τέσσερις κτηνοτρόφοι για ανείσπρακτη οφειλή – κατά τους ισχυρισμούς τους – ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Επρόκειτο για τέσσερις παραγωγούς που εγκαλούσαν τον Ν. Κολιό, υποστηρίζοντας ότι η έλλειψη ρευστότητας, την οποία επικαλείτο η ΑΓΝΟ προκειμένου να υπαχθεί στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, ήταν εικονική.

Ανάλογες μηνύσεις κατά του επιχειρηματία έχουν καταθέσει και οι εργαζόμενοι της βορειοελλαδίτικης εταιρείας, διεκδικώντας δεδουλευμένα. Να σημειωθεί ότι η γαλακτοβιομηχανία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε τέλμα.

Τα χρέη της ανέρχονται σε 52 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία τα 19 εκατομμύρια σε τράπεζες, 14 εκατομμύρια στη μητρική «Κολιός» και τα υπόλοιπα σε γαλακτοπαραγωγούς, εργαζόμενους κ.ά., ενώ η αίτηση υπαγωγής της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα απορρίφθηκε.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…