Newsroom

Newsroom

Σε διαθεσιμότητα ο εξωτερικός φρουρός που ήταν παρών στη δολοφονία Φύσσα

Σε διαθεσιμότητα έθεσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης τον εξωτερικό φρουρό των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος φέρεται να πλησίασε τους αστυνομικούς που…

Σε διαθεσιμότητα έθεσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης τον εξωτερικό φρουρό των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος φέρεται να πλησίασε τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και να τους είπε: «Είμαι συνάδελφος, ηρέμησαν τα πράγματα, κάποιοι είχαν παρεξηγηθεί σε μια καφετέρια, αλλά τώρα έφυγαν και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα»,

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος, μετά τη δημοσιοποίηση της κατάθεσης της αστυνομικού, έστειλε αναφορά στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, υποστηρίζοντας ότι ήταν παρών στο συμβάν και απλά προσπάθησε να συμβιβάσει τα πράγματα.

Η αναφορά εστάλη και στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτη, ο οποίος χειρίζεται τις εκκρεμείς δικογραφίες που αφορούν μέλη της Χρυσής Αυγής.

Μετά τη δημοσιοποίηση της κατάθεσης της αστυνομικού, ο σωφρονιστικός υπάλληλος έστειλε αναφορά στο υπουργείο Δικαιοσύνης υποστηρίζοντας ότι ήταν παρών στο επεισόδιο και προσπάθησε να συμβιβάσει τα πράγματα.

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…