Newsroom

Newsroom

Σε διαθεσιμότητα ο αρχιφύλακας που παρακολουθούσε τον Πάνο Καμμένο

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του 45χρονου Αρχιφύλακα, που υπηρετεί σε…

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του 45χρονου Αρχιφύλακα, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής και συνελήφθη χτες από στελέχη της αστυνομίας (ΔΙΑΣ) μετά τη καταγγελία του προέδρου των ΑΝ. ΕΛ. Πάνου Καμμένου ότι παρακολουθούνταν.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, χθες το πρωί, αστυνομικοί της συνοδευτικής ασφάλειας του Πάνου Καμμένου κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους θεώρησαν ύποπτη μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και αφού την ακινητοποίησαν, διαπίστωσαν ότι οδηγός ήταν ο 45χρονος Αρχιφύλακας.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, προέκυψε ότι ο Αρχιφύλακας εργαζόταν για λογαριασμό επιχειρηματία, έχοντας αναλάβει την παρακολούθηση προσώπου.

Σε βάρος του αρχιφύλακα και του 50χρονου επιχειρηματία σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για παραβίαση του απορρήτου της προσωπικής – ιδιωτικής ζωής τρίτου προσώπου και της ηθικής αυτουργίας σε αυτή αντίστοιχα, καθώς και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του αστυνομικού, μεταξύ άλλων, μία (1) βιντεοκάμερα, δύο (2) μαγνητόφωνα «δημοσιογραφικού» τύπου, επτά (7) ψηφιακοί και οπτικοακουστικοί δίσκοι και ένα (1) κυνηγετικό όπλο, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Ο Αρχιφύλακας και ο επιχειρηματίας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Ο Αρχιφύλακας κατηγορείται επιπλέον για κατοχή κυνηγετικού όπλου χωρίς την απαιτούμενη άδεια και για άσκηση επαγγέλματος παρά την ιδιότητά του.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

kontou fitsiou

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

Το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας, πανηγύρισε…

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

w19 124741w20 110449w02 13302322 82031GADA EISODOS800 454

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Tην προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και…