Σε διάβημα προχώρησε ο Πικέ: "Έχουμε Πρωθυπουργό που βγαίνει στο εξωτερικό και δεν μπορεί να μιλήσει αγγλικά!"

Σκληρά ήταν τα λόγια του Ζεράρ Πικέ μετά το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη ΛαςΠάλμας, για τον Μαριάνο Ραχόι.

59d138a71dc524ed368b456a

Ο αμυντικός των «μπλαουγκράνα» εμφανίστηκε συγκλονισμένος από όσα έχουν συμβεί στην Καταλονία, σχολίασε την απόφαση της ομάδας του να αγωνιστεί και με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην εθνική Ισπανίας.

Για την απόφασή της Μπαρτσελόνα να παίξει είπε : «Η διοίκηση προσπάθησε να αναβληθεί το παιχνίδι, αλλά δεν ήταν δυνατό. Κατέβηκαν στα αποδυτήρια για να το συζητήσουν μαζί μας. Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα, ίσως η δυσκολότερα όσο είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Η Λα Λιγκα και η Λας Πάλμας ήθελαν να παίξουμε, υπήρχε και το θέμα της απώλειας βαθμών… Καταλαβαίνω απόλυτα αυτούς που κριτικάρουν την επιλογή μας να παίξουμε.

  “ΨΕΥΤΗΣ Ο ΡΑΧΟΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ”  

Για το δημοψήφισμα σχολίασε: «Όταν σε αφήνουν να ψηφίσεις μπορείς να ψηφίσεις ναι, μπορείς να ψηφίσεις όχι ή λευκό, αλλά έχεις το δικαίωμα να το κάνεις. Αυτή η χώρα έχει ζήσει πολλά χρόνια υπό το καθεστώς του Φράνκο, οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να ψηφίσουν και αυτό το δικαίωμα πρέπει να διατηρείται με κάθε νόμο. Είμαι και νιώθω Καταλανός. Σήμερα περισσότερο από ποτέ νιώθω περήφανος για τους ανθρώπους της Καταλονίας που συμπεριφέρθηκαν όμορφα.

Αυτός ο κόσμος αξίζει τα πάντα κι ακόμα περισσότερα. Η διαμαρτυρία τους ήταν ειρηνική, όπως έπρεπε να ήταν, και παρά τη βία, δεν απάντησαν

».

  «Έχει χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο για να πει ψέματα. Λένε ότι είμαστε μια μικρή μειοψηφία και ότι διαμαρτυρόμαστε προκαλώντας αναταραχές. Αποδείχτηκε ότι δεν είναι έτσι, είμαστε εκατομμύρια. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως οι Καταλανοί είναι οι κακοί, αλλά δεν είμαστε, θέλουμε απλά να ψηφίσουμε» και συγκεκριμένα για τον Μαριάνο Ραχόι είπε: «Έχουμε Πρωθυπουργό με αυτό το επίπεδο που έχει. Βγαίνει στο εξωτερικό και δεν μπορεί να μιλήσει αγγλικά!».  

Για την Εθνική Ισπανίας είπε: «Πραγματικά πιστεύω ότι μπορώ να πάω στην Εθνική γιατί είμαι σίγουρος πως υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που διαφωνούν κάθετα με αυτό που συνέβη. Επίσης, αν ο προπονητής ή οποιοσδήποτε προπονητής ή η ομοσπονδία πιστεύει ότι είμαι πρόβλημα ή ενοχλώ την Εθνική, μπορώ να κάνω στην άκρη και να αποχωρήσω πριν το 2018. Το να πηγαίνεις στην εθνική δεν είναι διαγωνισμός πατριωτισμού. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν πάρει την υπηκοότητα, χωρίς να είναι Ισπανοί. Το να συμμετέχεις στην εθνική σημαίνει να βρίσκεσαι εκεί, να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και να προσπαθείς να νικήσεις, έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ».

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…