Στην αυτοδυναμία της ΝΔ πιστεύει η Άννα Διαμαντοπούλου

Πέφτουν οι μάσκες όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές. «Ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα περισσότερη σχέση έχω με τη Νέα Δημοκρατία», ξεκαθαρίζει η πρώην υπουργός

2524579

Είδηση έβγαλε η συνέντευξη της Άννας Διαμαντοπούλου στο Πρώτο Θέμα και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Δανίκα, καθώς μεταξύ των άλλων, η πρώην υπουργός Παιδείας δήλωσε χωρίς περιστροφές ότι ευελπιστεί σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανάλυση της ίδιας, κάτι τέτοιο θα εξυπηρετούσε και το ΚΙΝΑΛ, αφού, αποδίδοντας ανθρώπινα χαρακτηριστικά στην… αυτοδυναμία, υποστηρίζει ότι η αυτοδυναμία δε θα είναι «αλαζονική».

Τη συγκεκριμένη δήλωση μάλιστα την έκανε απαντώντας σε μια δημοσιογραφική ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο υπουργοποίησής της από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«-Θα δεχόσουν να υπουργοποιηθείς σε κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη;

«Το ερώτημα είναι υποθετικό. Πιστεύω όμως στην αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Μια τέτοια αυτοδυναμία θα εξυπηρετούσε και το ΚΙ.ΝΑΛ. ώστε να αποφύγει τα διλήμματα. Μια αυτοδυναμία που δεν θα είναι αλαζονική. Για μια συναίνεση διαφορετική. Θα είναι άραγε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ανοιχτή στον διάλογο και συνεργάσιμη με τις άλλες δυνάμεις; Πάντως η πρώτη απάντησή μου στο ερώτημά σου είναι “όχι”», ήταν η απάντηση της Άννας Διαμαντοπούλου

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η κ. Διαμαντοπούλου δίνει και πάλι τα διαπιστευτήριά της στη ΝΔ πάντως, παρά το ότι υποστηρίζει ότι δε θα δεχόταν να υπουργοποιηθεί.

«Ναι, ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα περισσότερη σχέση έχω με τη Νέα Δημοκρατία λόγω των θέσεών της σχετικά με τη φορολογία, την εξωτερική πολιτική και την Παιδεία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…