Σε αστυνομικό κλοιό η Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι

Νέα επιχείρηση της Αστυνομίας, αυτή τη φορά στο Περιστέρι όπου διενεργούνται έλεγχοι σε περαστικούς

NewsRoom 20/04/2021 | 23:48

Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης η Αιμίλιου Βεάκη στο Περιστέρι καθώς  βρίσκονται δεκάδες αστυνομικοί της από την Ομάδα ΟΔΟΣ, τροχαίας και ΟΠΚΕ μετά τις συγκεντρώσεις που είχαν γίνει τις προηγούμενες ημέρες.


Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την πλατεία, όπως είχαν κάνει πρόσφατα και στο Παγκράτι, ενώ πραγματοποιούν ελέγχους στους περαστικούς, που είδαν έκπληκτοι  την εικόνα της έντονης αστυνομικής παρουσίας. Οι μονάδες των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί σε διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης  για ενδεχόμενα επεισόδια ενώ η τροχαία διαχειρίζεται την κυκλοφορία στους γυρω δρόμους κόβοντας και κλήσεις για παραβάσεις σε οδηγούς μηχανών.

Έξω από τα μαγαζιά εστίασης της Αιμιλίου Βεάκη έχουν παραταχθεί άνδρες και γυναίκες της νεοσύστατης ομάδας Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων της ΕΛΑΣ.

Σε αντίθεση πάντως με την βίαιη αστυνομική επέμβαση στη Νέα Σμύρνη, η αστυνομία φαίνεται να έχει αλλάξει στάση, ρίχνοντας το μπαλάκι και στην κυβέρνηση.  Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι «δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τον κόσμο. Η γραμμή είναι να κιννούμαστε με περιπολικά, ηχητικά μηνύματα και παραινέσεις στους πολίτες».