Newsroom

Newsroom

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 22χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της στον ακάλυπτο

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, η 22χρονη φοιτήτρια που γέννησε και εγκατέλειψε το νεογέννητο μωρό της στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας στην Νέα Σμύρνη.

5ae094ee1dc52486458b458b

Σε βάρος της νεαρής μητέρας ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της παιδοκτονίας μετά τη διαβίβαση στον εισαγγελέα, χθες το απόγευμα, της δικογραφίας που σχημάτισε η Αστυνομία για την υπόθεση, καθώς η ίδια η κατηγορουμένη νοσηλεύεται σε γυναικολογική κλινική.

Σε δηλώσεις του για τους δημοσιογράφους ο συνηγορος της κατηγορούμενης Αλεξανδρος Αλεξιάδης, είπε: «Η 22χρονη εφόσον έχει αποκατασταθεί η υγεία της, θα δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια την Παρασκευή. Όσο περνούν οι ώρες αντιλαμβάνεται την πράξη της έχοντας ψυχολογικά καταρρεύσει. Μετανιώνει για ό,τι έκανε ενώ και ειδικοί αποδίδουν την συμπεριφορά της σε επιλόχεια κατάθλιψη. Εμείς ως νομικοί παραστάτες της, θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη , που είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδείξει πως η πράξη της έγινε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση».

Η κατηγορουμένη φέρεται να ομολόγησε πως γέννησε μόνη της το μωρό και ότι αμέσως μετά, το πέταξε στον ακάλυπτο, φοβούμενη μήπως γυρίσει από τη δουλειά η μητέρα της και αντιληφθεί τι συνέβη, καθώς δεν είχε πει σε κανέναν για την εγκυμοσύνη της, που μπορούσε να κρύψει, λόγω των περιττών κιλών που είχε. 


Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το πώς γέννησε και πέταξε το βρέφος

Η νεαρή κοπέλα ήταν φοιτήτρια σε ΤΕΙ στην Καλαμάτα. Εκεί, γνώρισε έναν συνομήλικό της με τον οποίο είχε σχέση που οδήγησε τελικά σε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Όταν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος, το αποκάλυψε και στον σύντροφό της. Όμως εκείνος, όπως είπε, της πρότεινε να κάνει έκτρωση. Αλλά δεν ήθελε να ρίξει το παιδί και εκείνος την εγκατέλειψε.

Αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα και στο σπίτι της μητέρας της στη Νέα Σμύρνη. Δεν ήθελε όμως να αποκαλύψει πως περίμενε παιδί. Έτσι έκρυψε την εγκυμοσύνη της φορώντας ριχτά ρούχα για να καλύπτει την κοιλιά της.

Όταν την έπιασαν οι πόνοι, η 22χρονη φοιτήτρια ήταν μόνη στο διαμέρισμα.

«Πήγα στην μπανιέρα και γέννησα. Μόνη μου με ένα ψαλίδι έκοψα τον ομφάλιο λώρο», αποκάλυψε στους αστυνομικούς. Στη συνέχεια όπως είπε το τύλιξε με ένα σεντόνι και το έβαλε σε μία νάιλον σακούλα. Έπειτα το πέταξε από την μπαλκονόπορτα.

Το βρέφος φαίνεται να έπεσε σε ένα δίκτυ-τέντα που υπήρχε στον ακάλυπτο και να πέθανε 12 ώρες μετά, από ασιτία και έλλειψη φροντίδας.

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…