Newsroom

Newsroom

Σε απόγνωση ο Βενιζέλος κάνει άνοιγμα σε ΔΗΜΑΡ και Ποτάμι

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την πτώση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, παρά τον «μανδύα» της…

venizelos 61

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την πτώση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, παρά τον «μανδύα» της Ελιάς.

Οι γκρίνιες στο εσωτερικό της Χαριλάου Τρικούπη τον αναγκάζουν να προχωρήσει σε άνοιγμα προς τη ΔΗΜΑΡ και το Ποτάμι, ξεχνώντας τα όσα έλεγε προεκλογικά για τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Με συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δηλώνει την πρόθεσή του να τείνει χείρα συνεργασίας στις δυνάμεις της κεντροαριστεράς.

«Προφανώς ισχύει η πρόταση προς τη ΔΗΜΑΡ συνολικά» δηλώνει ο κ.Βενιζέλος και διευκρινίζει πως ταυτόχρονα «απευθυνόμαστε και προς όλα τα πρόσωπα του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου».

Η εκλογική «καθίζηση» δεν αφήνει άλλη επιλογή στον κ.Βενιζέλο από το προσπαθήσει να πλησιάσει και το «τηλεοπτικό» Ποτάμι, σχολιάζοντας
την επιλογή του νεότευκτου κόμματος να συνεργαστεί με την ομάδα των Ευρωπαίων Δημοκρατών και Σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει «πολύ σημαντικό το γεγονός ότι για πρώτη φορά το Ποτάμι, στο επίπεδο του Ευρωκοινοβουλίου, δήλωσε μια ταυτότητα».