Σε αντιπολεμική συναυλία η Νατάσα Μποφίλιου: Γυρνώ την πλάτη στον μακαρθισμό φυλλάδων

Αιχμές κατά των ΜΜΕ που θα διαστρεβλώσουν τη θέση της αφήνει η Νατάσα Μποφίλιου - «Δεν επιθυμώ καμία εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο»

66

Σε αντιπολεμική συναυλία που διοργανώνουν τη Δευτέρα στο Σύνταγμα φοιτητικοί σύλλογοι θα λάβει μέρος η Νατάσα Μποφίλιου, όπως γνωστοποίσε με ανάρτησή της στο facebook.

Στην ανάρτηση η Νατάσα Μποφίλιου παίρνει σαφή θέση κατά του πολέμου, τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει «άθλια εισβολή».

«Η θέση μου είναι ολιστική ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Για μένα αυτό είναι το αίτημα.Καταδικάζω την άθλια εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία. Είμαι με τους Λαούς και τους πρόσφυγες που άλλη μια φορά στην ιστορία πληρώνουν το τίμημα για τα συμφέροντα των ισχυρών. Είμαι με την αλληλεγγύη. Δεν επιθυμώ καμία εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας. Μου είναι αδύνατο να στρέψω το βλέμμα από την τεράστια ανθρωπιστική κρίση και θα είμαι στη θέση που πρέπει με όποιο τρόπο μπορώ», αναφέρει χαρακτηριστικά η Νατάσα Μποφίλιου.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος της ανάρτησης αφήνει σαφείς αιχμές κατά των ΜΜΕ, τα οποία εκτιμά ότι θα επιχειρήσουν να διαστρεβλώσουν τη θέση της.

«Στην επίσημη γραμμή που στοιχειοθετείται και θα με κάνει άλλη μια φορά βορά στην διαστρέβλωση των θέσεων, της αλήθειας μου και στη δημιουργία μιας προπαγάνδας που εξυπηρετεί τον μακαρθισμό φυλλάδων και προσώπων, γυρνώ την πλάτη. Πορεύομαι με τα ιδανικά μου», ξεκαθαρίζει.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Νατάσας Μποφίλιου: 

Καλέστηκα σε μία αντιπολεμική συναυλία από φοιτητικούς συλλόγους. Να πω 2 αντιπολεμικά τραγούδια.
Είπα ναι. Όπως λέω τόσα χρόνια σε δράσεις σαν αυτή. 
Η θέση μου είναι ολιστική ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Για μένα αυτό είναι το αίτημα. 
Καταδικάζω την άθλια εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία. 
Είμαι με τους Λαούς και τους πρόσφυγες που άλλη μια φορά στην ιστορία πληρώνουν το τίμημα για τα συμφέροντα των ισχυρών. Είμαι με την αλληλεγγύη. 
Δεν επιθυμώ καμία εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας. 
Μου είναι αδύνατο να στρέψω το βλέμμα από την τεράστια ανθρωπιστική κρίση και θα είμαι στη θέση που πρέπει με όποιο τρόπο μπορώ. 
Στην επίσημη γραμμή που στοιχειοθετείται και θα με κάνει άλλη μια φορά βορά στην διαστρέβλωση των θέσεων, της αλήθειας μου και στη δημιουργία μιας προπαγάνδας που εξυπηρετεί τον μακαρθισμό φυλλάδων και προσώπων, γυρνώ την πλάτη. Πορεύομαι με τα ιδανικά μου. 
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. 
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. 
Νατάσσα

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…