Newsroom

Newsroom

Σε άλλο σύμπαν φαίνεται πως ζει η Ιωάννα Τούνη: «Είμαι full time influencer, δεν θεωρώ ότι είναι κάτι εύκολο» (video)

Θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει και προκλητικές τις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη

Τούνη

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη, η οποία μεταξύ άλλων έκανε κάποιες δηλώσεις που από το πρωί έχουν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα social media, καθώς φαίνεται πως η ίδια ζει σε άλλο σύμπαν και δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω της.

Πιο συγκεκριμένα η infuencer δήλωσε πως το επάγγελμα που κάνει είναι full time, ότι αυτό δεν είναι κάτι εύκολο και ότι χρειάζεται καθημερινή ενασχόληση με το επάγγελμα αυτό, καθώς πρέπει να κρατάς τους ακόλουθους σου σε εγρήγορση καθημερινά, ακόμα και στις διακοπές.

Ήδη έχουν ακουστεί αβάσιμες φήμες ότι χιλιάδες οικοδόμοι και γενικότερα άτομα που κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά ετοιμάζουν ανακοίνωση συμπαράστασης για τους full time influencer.

Ιωάννα Τούνη – «Είμαι full time influencer»

«Είμαι full time influencer, όπως θες πες το και δεν θεωρώ ότι είναι κάτι εύκολο, ο κόσμος το έχει συχνά “α κάνει ένα κλικ και ανεβάζει κα κάτι έγινε”. Το να θέλει ο άλλος να σε παρακολουθεί 7-8 χρόνια που είμαι στην επικαιρότητα πλέον, θέλει μια συνέπεια στο κοινό σου, μια μεθοδικότητα. Δεν έχω ποτέ off, είμαι διακοπές και πρέπει από το πρωί μέχρι το βράδυ να ανεβάζω πράγματα.

Πρέπει να σε βλέπουν κάθε μέρα, γιατί δείχνεις σεβασμό στους ακολούθους σου, θέλουν να δουν που είσαι, τι κάνεις, πως περνάς όπου πηγαίνεις. Υπάρχει μια σχέση, όπως με τη μητέρα σου που την παίρνεις τηλέφωνο και της λες, “μαμά είμαι εκεί, είμαι καλά”. Ξέρω με βεβαιότητα, ότι αν εξαφανιστείς για μια μέρα λαμβάνεις εκατοντάδες μηνύματα “που είσαι, αν είσαι καλά”. Τα κορίτσια μου, οι συμπεθέρες μου είναι ο διαδικτυακός μου γκόμενος, πρέπει να ξέρουν».

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

9 12

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

Νεκρός ένας 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος ένας 23χρονος

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…