Σβήνει αναρτήσεις ο Αθερίδης μετά τα εξώδικα Βαξεβάνη και Κλεφτόγιαννη

Σε περίπτωση που ο ηθοποιός δεν ανακαλέσει, τότε ο εκδότης του Documento αναμένεται να καταθέσει αγωγή - Δείτε τι αναφέρει το εξώδικο 

NewsRoom 26/02/2021 | 13:40

Εξώδικο στον Θοδωρή Αθερίδη απέστειλε ο Κώστας Βαξεβάνης για άκρως συκοφαντικό σχόλιο που ανήρτησε στο Facebook το οποίο ωστόσο, έσπευσε εκ των υστέρων να διαγράψει. Σε περίπτωση που ο ηθοποιός δεν ανακαλέσει, τότε ο εκδότης του Documento αναμένεται να καταθέσει αγωγή.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Θ. Αθερίδης, με ένα άκρως προσβλητικό σχόλιο κάτω από ανάρτηση της δημοσιογράφου Ιωάννας Κλεφτόγιαννη, χωρίς να συντρέχει κανένας λόγος, επιτίθεται στον Κώστα Βαξεβάνη, βλάπτοντας την τιμή του, καθώς φτάνει στο σημείο να τον εξισώσει με τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά!  Σημειώνεται πως η κ. Κλεφτόγιαννη έχει στείλει επίσης εξώδικο.

Η ανάρτηση της κ. Κλεφτόγιαννη ήταν η εξής:

 

Το επίμαχο σχόλιο που ανήρτησε ο κ. Αθερίδης έχει ως εξής:

 

Το εξώδικο του Κ. Βαξεβάνη που επιδόθηκε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου, Γιάννη Απατσίδη, τονίζει: «Οι παραπάνω συκοφαντικοί ισχυρισμοί, συνοδευόμενοι αναπόσπαστα με προδήλως εξυβριστικές φράσεις, είναι κακοήθη ψεύδη, που μοναδικό σκοπό τους έχουν την πλήξη της προσωπικότητάς μου, με μία ακατανόητη για έναν μέσο συνετό άνθρωπο εκδικητική μανία και τάση δολοφονίας της προσωπικότητάς μου. Με το σχόλιό σας αυτό, που είναι απολύτως προσηλωμένο να δολοφονήσει τον χαρακτήρα μου, επιδιώκεται να παρουσιαστώ ως ένας ανέντιμος και στρατευμένος δημοσιογράφος και εκδότης, που ασκώ εκβιαστική δημοσιογραφία, έχοντας ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ «βαξεβανικού τύπου», προκειμένου να ωφεληθώ με διάφορα ανταλλάγματα».

Μάλιστα, καλεί τον Θοδωρή Αθερίδη να ανακαλέσει εντός 12 ωρών με αναρτήσεις στο Facebook. Σε διαφορετική περίπτωση θα κατατεθεί αγωγή.

H Ιωάννα Κλεφτογιάννη ανήρτησε μάλιστα στον λογαριασμό της στο facebook μέρος του εξωδίκου της προς τον Θοδωρή Αθερίδη.

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΑΘΕΡΙΔΗ Μετά από την εξώδικη απάντηση-διαμαρτυρία που απέστειλα στον Θοδωρή Αθερίδη για το πλήθος...

Posted by Ioanna Moro on Thursday, February 25, 2021