Σβίγκου: "Γελοιοποιείται η ΝΔ όταν μιλά για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματίες"

Η ΝΔ γελοιοποιείται όταν κάνει λόγο για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματίες ανέφερε η Ράνια Σβίγκου επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως μετά τις αποκαλύψεις του Documento για την έμμισθη σχέση Στουρνάρα με Novartis ο κεντρικός τραπεζίτης «οφείλει να δώσει απαντήσεις». «Ο ίδιος όταν μίλησε στη Βουλή δεν αναφέρθηκε σε αυτή του την έμμισθη σχέση με τη Novartis», πρόσθεσε.

5aa515991dc52402118b456a 1

«Εάν υπάρχει ένα κόμμα που την πορεία του και την πολιτική του διαδρομή την έχει συνδέσει με τα οικονομικά συμφέροντα, αυτή είναι η Ν.Δ.», τόνισε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί της Πέμπτης στον «Real fm».

Ανέφερε επίσης πως «ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις πλευρές της πολιτικής και οικονομικής ζωής έχει προσπαθήσει να βάλει άλλους κανόνες και να δείξει με πράξεις πλέον ότι το καθεστώς της διαπλοκής έχει τελειώσει».

«Κι αυτό το έχουμε κάνει με συγκεκριμένα βήματα και με συγκεκριμένες νομοθεσίες και στο καθεστώς των προμηθειών και στο καθεστώς των συμβάσεων αλλά και στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό», υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνοντας τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό στο γήπεδο του ΠΑΟΚ:

«Εμείς από την πρώτη στιγμή που έγινε αυτό το τελευταίο περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι, δείξαμε την ανάγκη και για εφαρμογή της νομοθεσίας –και λέει ψέματα ο κ. Καραγκούνης όταν αναφέρεται στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και λέει ότι σ’ αυτές δεν ειπώθηκε ποτέ για εφαρμογή της νομοθεσίας. Μιλήσαμε επίσης για τομές και για αυστηροποίηση του θεσμικού πλαισίου, όπως επίσης εμείς μιλήσαμε για την αναγκαία συζήτηση που πρέπει να γίνει με όλους τους φορείς, και με τις ομάδες και με τις διεθνείς ομοσπονδίες, ώστε να ‘καταλάβουν όλοι ότι δεν μπορεί αυτό το πράγμα να συνεχιστεί. Οπότε εμείς δεν πυροβολήσαμε αδιακρίτως. Συζητάμε για το ποδόσφαιρο, θέλουμε να δοθούν λύσεις για το ποδόσφαιρο, αλλά δεν θέλουμε να μας κουνούν το δάχτυλο εκείνοι οι οποίοι είχαν συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια –και συνεχίζουν- να έχουν επιλεκτικές σχέσεις με επιχειρηματίες».

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…