Newsroom

Newsroom

Σαββίδης: Αν θέλετε λεφτά πάρτε τα, αλλιώς θα ρίξω τον ΠΑΟΚ στην τρίτη κατηγορία

Να «ρίξει» τον ΠΑΟΚ στην τρίτη κατηγορία απειλεί ο πρόεδρος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, σε περίπτωση που το Κράτος δε…

savvidis 0

Να «ρίξει» τον ΠΑΟΚ στην τρίτη κατηγορία απειλεί ο πρόεδρος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, σε περίπτωση που το Κράτος δε δεχθεί ρύθμιση για τα χρέη της ΠΑΕ, υποστηρίζοντας πως μέσα σε δύο χρόνια έχει χάσει από την ενασχόλησή του με τον ΠΑΟΚ 32 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 22 αφορούσαν σε χρέη προς το Δημόσιο.

«Όταν είχα έρθει ήδη στον ΠΑΟΚ ανακάλυψα πως είχα έρθει σε έναν ιδιαίτερο τόπο. Λέμε κάτι, κάνουμε κάτι άλλο και σκεφτόμαστε ένα τρίτο. Γι’ αυτό τι γίνεται με τα χρέη δεν ξέρω. Σήμερα είχα μία αρκετά σκληρή συζήτηση και τους είπα “πείτε μου κάτι”. Αν θέλετε λεφτά πάρτε τα, αν όχι μην τα παίρνετε. Αν δεν πάρουν λεφτά από εμάς, δε θα χάνω τον χρόνο μου. Θα πάμε στην τρίτη κατηγορία και θα ξεκινήσουμε από το μηδέν. Θα χτίσουμε μία ομάδα με τη βάση της, τα κέντρα αποκατάστασης, το καλύτερο γήπεδο. Θα χτίζουμε μία ομάδα που θα μπορεί να κοντράρει τους καλύτερους. Αν τα λεφτά δε θέλουν να τα πάρουν καλύτερα να τα επενδύσουμε για τη ριζική ανακαίνιση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, μία μέρα μετά το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ της Superleague.

«Εάν θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ χρωστάει τότε πρέπει να έρθουν σε συνεργασία. Τέτοιες επιχειρήσεις υπάρχουν πάρα πολλές που δεν πληρώνουν τίποτα από το 1979 και μετά», υποστήριξε, ενώ ερωτηθείς αν έχει μετανιώσει που ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως «αφού με βλέπετε πως κυκλοφορώ με το σήμα του ΠΑΟΚ, το κάνω για να δουν όλοι πως ποτέ δε μετανιώνω».

«Θεωρώ ότι όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζω με δυναμώνουν. Υπάρχει μία παροιμία. Ο γάιδαρος που έπεσε στη λάσπη κάνει πιο δυνατό τον ιδιοκτήτη του, επειδή αυτός πρέπει να βγάλει τον γάιδαρο από τη λάσπη», ανέφερε ακόμα.

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…