Newsroom

Newsroom

Το Σάββατο 15 Οκτώβρη το παγκόσμιο ραντεβού των αγανακτισμένων

Το σύνθημα Αγανακτισμένοι όλων των χωρών ενωθείτε γίνεται πραγματικότητα. Στις 15 Οκτώβρη είναι το ραντεβού των διαδηλωτών στους δρόμους και…

Το σύνθημα Αγανακτισμένοι όλων των χωρών ενωθείτε γίνεται πραγματικότητα. Στις 15 Οκτώβρη είναι το ραντεβού των διαδηλωτών στους δρόμους και τις πλατείες στις 5 ηπείρους, σε 82 χώρες και 951 πόλεις. Ο χάρτης της υφηλίου έχει κοκκινίσει από τα σημεία συνάντησης των αγανακτισμένων. Όπως αναφέρει και το σλόγκαν των «Ενωμένοι για παγκόσμια αλλαγή» Ήρθε η ώρα να ενωθούμε, ήρθε η ώρα να μας ακούσουν…
Από την Αμερική μέχρι την Ασία, από την Αφρική μέχρι την Ευρώπη ο κόσμος ξεσηκώνεται διεκδικώντας τα δικαιώματα του και απαιτώντας μια πραγματική δημοκρατία. Τώρα είναι η στιγμή όλοι να ενωθούμε σε μια παγκόσμια μη βίαιη διαμαρτυρία.
Οι κυρίαρχες τάξεις λειτουργούν προς όφελος ολίγων, αδιαφορώντας για τις επιθυμίες της πλειοψηφίας και το ανθρώπινο και περιβαλλοντικό κόστος που όλοι θα καταβάλλουμε. Η ανοχή πρέπει να σταματήσει.
Εμείς ο κόσμος, ενωμένοι με μια φωνή θα καθορίσουμε το μέλλον μας, στέλνοντας μήνυμα στους πολιτικούς και τις οικονομικές ελίτ που υπηρετούν. Δεν είμαστε εμπορεύματα στα χέρια πολιτικών και τραπεζιτών που δεν μας εκπροσωπούν.
Στις 15 Οκτώβρη θα συνατηθούμε στους δρόμους για να ξεκινήσουμε την παγκόσμια αλλαγή που επιθυμούμε. Ειρηνικά θα διαδηλώσουμε, θα συζητήσουμε και θα οργανωθούμε μέχρι να πετύχουμε τις αλλαγές που διεκδικούμε.
Ήρθε ο καιρός να ενωθούμε, ήρθε η ώρα να μας ακούσουν.
Διαβάστε περισσότερα http://15october.net/

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…