Σασμός – Μαρία Πρωτόπαππα: «Η ερμηνεία μου εμπνεύστηκε από τη Μάγδα Φύσσα»

Όπως εξομολογήθηκε συγκινημένη η ηθοποιός, η έμπνευσή της προήλθε από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 από τον Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

image 0

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», η Μαρία Πρωτόπαππα προχώρησε σε συγκινητικές αποκαλύψεις όσον αφορά την ερμηνεία της ως «Μαρίνα» στο «Σασμό», η οποία έχει καθηλώσει με μεγάλη επιτυχία όλο το τηλεοπτικό κοινό. Όπως εξομολογήθηκε συγκινημένη η ηθοποιός, η έμπνευσή της προήλθε από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 από τον Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.  Η Μάγδα Φύσσα στη συνέχεια έγινε «μητέρα-σύμβολο» του αντιφασιστικού αγώνα.

«Ισχύει ότι εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα. Δεν ήταν το μόνο μου μοντέλο, με την έννοια της τεχνικής της δουλειάς μου. Μου αρέσει να παίρνω από αληθινούς ανθρώπους γιατί η μυθοπλασία έχει αξία για μένα και η δική μου δουλειά έχει αξία, όταν έρχεται από τη ζωή και επιστρέφει στη ζωή την πραγματική. Είχα μια εμπειρία μιας πολύ αγαπημένης μου κυρίας, που δεν είναι πλέον στη ζωή, η οποία έχασε πολύ νέα τον γιο της…», δήλωσε αρχικά η Μαρία Πρωτόπαππα.

«Είχα την αγαπημένη μου Μαρία στο μυαλό μου και μαζί την κ. Φύσσα και τόσες άλλες γυναίκες. Βέβαια τον τρόπο της αντιμετώπισης τον εμπνεύστηκα και από μια ιστορία που μου είπε η κ. Γκίκα. Προσπάθησα να «μαγειρέψω» κάποιες ιστορίες μαζί, για να βρω τον τρόπο να αντιδράσω σε όλο αυτό. Είναι ένα ρίσκο… Είχα επιλογές, ένα plan b, c. Έκανα το γύρισμα με την αγαπημένη μου σκηνοθέτη…», εξομολογήθηκε η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς.

Ακολουθεί το βίντεο

 

 

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάθεια και η αδιαφορία του φρουρού την ώρα της γυναικοκτονίας (video)

11 11

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάθεια και η αδιαφορία του φρουρού την ώρα της γυναικοκτονίας (video)

Νέο βίντεο ντοκουμέντο αυτή τη φορά από την κάμερα ασφαλείας του ίδιου του αστυνομικού τμήματος…