«Σας σιχάθηκα» – Η Εριέττα ξεμπροστιάζει την υποκρισία ενός ιδιοκτήτη γκαλερί στη Μύκονο

Δεν έκρυψε την οργή της με την αγενέστατη συμπεριφορά ενός εκ των ιδιοκτητών γνωστής γκαλερί στη Μύκονο, σε βάρος συγγενικού της προσώπου. Ο ιδιοκτήτης για «κακή του τύχη» δεν είχε αρχικά αντιληφθεί για ποια οικογένεια επρόκειτο και όταν πήγε να τα διορθώσει…τα έκανε -φυσικά- ακόμη χειρότερα.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση προχώρησε σε μια ανάρτηση που προκαλεί αίσθηση, καθώς -ορθώς- κατακεραυνώνει τους ψεύτικους, δήθεν ανθρώπους, που φέρονται με αξιοπρέπεια μόνο σε όσους δεν θεωρούν «κατώτερούς τους».

Περιγράφοντας ένα περιστατικό που έζησε η ίδια με την οικογένεια της, όταν πήγαν σε μια γνωστή γκαλερί της Μυκόνου, δεν έκρυψε την οργή της με την αγενέστατη συμπεριφορά ενός εκ των ιδιοκτητών σε βάρος συγγενικού της προσώπου, ο οποίος για «κακή του τύχη» δεν είχε αρχικά αντιληφθεί για ποια οικογένεια επρόκειτο. Στη συνέχεια δε, αποκαλύφθηκε και η υποκρισία του, με την Εριέττα να γράφει μεταξύ άλλων «Μάθετε να είσαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ γιατί ο ρατσισμός και το ύφος σας δεν χωράει πλέον στον κόσμο μας! Σας σιχάθηκα».

Ακολουθεί η ανάρτηση της

Για κακή σας τύχη ΠΑΝΤΑ αποκαλύπτεστε εσείς που προσαρμόζετε την συμπεριφορά σας ανάλογα με το ποιον έχετε απέναντί σας – ή τα μηδενικά που έχει στην τράπεζα.
Χθες ήμουν σε μια γνωστή γκαλερί της Μυκόνου στην οποία είναι η μητέρα μου τακτικός πελάτης.

Μπήκαμε μέσα εγώ με τον Νίκο τον Βύρων και τη Νόρμα, η οποία ενθουσιάστηκε βλέποντας ένα τεράστιο γλυπτό του Ντόναλντ και τον ακούμπησε απαλά για να γελάσει ο μικρός μας.

Εκείνη την ώρα έσπευσε προς το μέρος της ένας από τους δύο ιδιοκτήτες που συνήθως είναι ευγενέστατος, χτύπησε τα δάχτυλά του δύο φορές σαν να απευθυνόταν σε σκύλο και της φώναξε με αγενέστατο ύφος “don’t touch!”.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα παρατήρησε με τρόμο εμένα που στεκόμουν ακριβώς από πίσω της με τον Νίκο. Αμέσως απολογήθηκε λέγοντας μου ότι δεν με κατάλαβε. Του απάντησα ότι προσέβαλλε την γυναίκα που είναι η δεύτερη μητέρα μου και τώρα γιαγιά του παιδιού μου και ότι δεν είχαμε κάτι άλλο να πούμε!

Στην συνέχεια προχώρησε να στείλει απολογητικό μήνυμα στην μητέρα μου λέγοντάς της ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η «ευτυχία μου» (λες και γνωριζόμαστε από χθες).

Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που αλλάζει έτσι πρόσωπο, αλλά θέλω να υποσχεθώ δημοσίως ότι αυτός και κάθε επόμενος τέτοιος θα με βρίσκει απέναντί του και να του επισημάνω ότι δεν είναι άξιος ούτε μιας τρίχας αυτής της γυναίκας, χωρίς την οποία θα ήμουν παντελώς χαμένη!

Μάθετε να είσαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ γιατί ο ρατσισμός και το ύφος σας δεν χωράει πλέον στον κόσμο μας! Σας σιχάθηκα

Αυγέρη για ΑΔΑΕ: «Μάταια ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η δράση του παρακράτους που έστησε, θα μείνει στο σκοτάδι»

Αυγέρη για ΑΔΑΕ: «Μάταια ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η δράση του παρακράτους που έστησε, θα μείνει στο σκοτάδι»

«Ξεπέρασε ακόμα και τον πιο κακό εαυτό της» η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην περίπτωση της ΑΔΑΕ,…

Η εκτίμηση του Μπέου για την κακοκαιρία Elias τον πρόδωσε για μια ακόμη φορά: «Είναι χειρότερο από τον Daniel»

Η εκτίμηση του Μπέου για την κακοκαιρία Elias τον πρόδωσε για μια ακόμη φορά: «Είναι χειρότερο από τον Daniel»

Πριν μια μέρα δήλωνε αισόδοξος ότι ο Βόλος θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στην επερχόμενη κακοκαιρία