Newsroom

Newsroom

Σάρωσαν τις Χρυσές Σφαίρες ταινίες και σειρές που προβάλλονται στη Nova!

Θριάμβευσαν ταινίες και σειρές που προβάλλονται στην οθόνη της Nova, στην 75η Τελετή Απονομής των Βραβείων Χρυσής Σφαίρας, αποσπώντας συνολικά 13 βραβεία.

5a55ee551dc52431628b45cc

Όλες οι βραβευμένες ταινίες θα μεταδοθούν σε πρώτη προβολή από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Μεγάλος νικητής η σειρά «Big Little Lies» που έχει ήδη μεταδοθεί αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema και θα προβληθεί ξανά σε επανάληψη από σήμερα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, έως και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στο NovastarsHD, κάθε βράδυ μετά την ταινία των 21:00 ενώ όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα σε Nova On Demand και Nova GO. 

(http://www.novaguide.gr/gr/afieromata/afieroma/119/golden-globes-2018/)

Μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν η ταινία «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri» καθώς κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας και συνολικά απέσπασε 4 βραβεία στις σημαντικότερες κατηγορίες: Καλύτερης Ταινίας – Δράμα, Α’ Γυναικείου ρόλου για την Frances McDormand, Β’ Ανδρικού ρόλου για τον Sam Rockwell και Σεναρίου.

Ο Guillermo del Toro κατέκτησε το βραβείο Σκηνοθεσίας για την ταινία «The Shape of Water» η οποία απέσπασε και ένα επιπλέον βραβείο για τη Μουσική της. Το βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου απονεμήθηκε στον James Franco στην ταινία «The Disaster Artist» ενώ η ταινία «The Greatest Showman» βραβεύτηκε για το Καλύτερο Τραγούδι με τίτλο “This Is Me”.

Η πολυβραβευμένη σειρά «Big little Lies» της HBO είναι ο μεγάλος νικητής για φέτος στην κατηγορία των σειρών καθώς απέσπασε συνολικά 4 βραβεία στις κατηγορίες: Καλύτερη μίνι σειρά, Α’ Γυναικείου ρόλου για την Nicole Kidman , Β’ Ανδρικού ρόλου για τον Alexander Skarsgard και Β’ Γυναικείου ρόλου για την Laura Dern. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στη χρονιά, θα προβληθεί και πάλι πρώτα από τα κανάλια Novacinema, ταυτόχρονα με την Αμερική.

Επιπλέον, στην κατηγορία των σειρών διακρίθηκε η επιτυχημένη σειρά «This Is Us» που προβάλλεται στο κανάλι FOX Life, η οποία βραβεύτηκε στην κατηγορία Α’ Ανδρικού ρόλου/Δράμα για την ερμηνεία του Sterling K. Brown.

Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν και πάλι όλη τη λάμψη της 75ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Χρυσής Σφαίρας, απόψε σε prime time προβολή στις 21:00 και με ελληνικούς υπότιτλους, στο Novacinema1HD. (https://www.youtube.com/watch?v=nKCe2UoxNYU&feature=youtu.be) Μετά την προβολή τους, τα φετινά βραβεία Golden Globes, θα είναι διαθέσιμα σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τα απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!


Ο γγ της ομοσπονδίας ταξί ξεσπά (;) κατά της Μαρίνας Σάττι: «Το video clip προσβάλλει το επάγγελμα μας» (video)

Καταγραφή 22

Ο γγ της ομοσπονδίας ταξί ξεσπά (;) κατά της Μαρίνας Σάττι: «Το video clip προσβάλλει το επάγγελμα μας» (video)

Επίθεση στο videoclip της Μαρίνας Σάττι έκανε ο γγ της ομοσπονδίας ταξί

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018