Σαρωτικός ο Μουτσινάς για τη συνέντευξη Μητσοτάκη: «Για ποιο λόγο έγινε;» (video)

Δεν χαρίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς στο ντροπιαστικό σόου με «πρωταγωνιστή» τον πρωθυπουργό

Screenshot 1 10

Με καυστική ματιά σχολίασε τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στους «Πρωταγωνιστές»,  ο Νίκος Μουτσινάς στο σημερινό «Καλό μεσημεράκι».

Ο γνωστός παρουσιαστής αποδόμησε ένα προς ένα τα βασικά κομμάτια της συνέντευξης και εκφράζοντας τη γενικότερη διάθεση του κόσμου αναρωτήθηκε στο τέλος… «Παρόλα αυτά δεν κατάλαβα τον λόγο που έδωσε τη συνέντευξη. Θα ήθελα να καταλάβω τον λόγο. Για ποιο λόγο έγινε αυτή η συνέντευξη;».

Ξεκινώντας με το κομμάτι κατά το οποίο ο Σταύρος Θεοδωράκης διαβάζει ερωτήματα παιδιών που ήταν στο τρένο και συγκεκριμένα μίας κοπέλας που ζητά να της απαντήσει ο πρωθυπουργός τι θα αποκρινόταν εάν του έλεγε ότι θέλει να αλλάξει χώρα ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε : «Δόθηκε μία συνέντευξη. Εγώ θα του πρότεινα να βγαίνει πιο συχνά. Ναι, καταλαβαίνεις ότι είναι άνθρωπος. Δεν ξέρω τι είδος. Κάπως μιλάει.

«Σε σχέση με το να βάλει πλάτη δεν κατάλαβα τι εννοεί. Δεν ξέρω τι σημαίνει. Μα να μη φύγει από τη χώρα, γιατί; Θα μείνουμε επειδή είμαστε από την Ελλάδα; Μα την έχουμε φτιάξει τη χώρα με έναν τρόπο που θες να φύγεις. Παλιά φεύγανε πιο πολύ. Περνάγανε δύσκολα έξω, γυρνάνε και η πατρίδα έχει γίνει… πανικός», είπε εμφανώς φορτισμένος συγκινησιακά.

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ λίγο άτοπο, δεν μπορεί να βάλει κάποιος πλάτη με τη ζωή του. Μιλάνε σύμφωνα με το συγκεκριμένο. Δεν έχεις πια πλάτη από τα βάρη. Έχει γίνει κουβάρι. Ναι, εγώ δεν πιστεύω ότι θα έλεγε έτσι στην κόρη του. Θα της έλεγε ‘φύγε κορίτσι μου’. Κάθε γονιός. Και επίσης των περισσοτέρων πολιτικών τα παιδιά είναι στο εξωτερικό. Τυχαίο; Εμ δε νομίζω…»

Όσον αφορά την παραίτηση Καραμανλή και το αν σκέφτηκε να παραιτηθεί ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης απάντησε πως όλοι πιστεύουν ότι ήταν «αυτονόητη» η παραίτηση του υπουργού Καραμανλή «αλλά ας του το αναγνωρίσουμε» ενώ για τη δική του περίπτωση το απέκλεισε κατηγορηματικά. Και συνέχισε λέγοντας:

«Τώρα όπως καταλάβαμε όταν ρωτήθηκε για τον κύριο Καραμανλή είπε ‘το αυτονόητο συζητάμε’. Το αυτονόητο συζητήσαμε, δύο δευτερόλεπτα πριν: ‘σκεφτήκατε να παραιτηθείτε’, ‘όχι καθόλου’. Το πήγε λίγο στο συναίσθημα, μας έφερε λίγο πάλι μπροστά μας τις εικόνες. Μας δήλωσε το πόσο δύσκολα το βίωσε. Είναι ανθρώπινο, αλλά δε μας νοιάζει. Έκανε μία περιγραφή να χτυπήσει λίγο το συναίσθημα. Από εκεί και πέρα δεν έχει δώσει και πάρα πολλές απαντήσεις».

Θεσσαλονίκη: Άνδρας καταδίωξε και εμβόλισε την εν διαστάσει σύζυγό του με το αυτοκίνητο

ΕΚ - Περιπολικό Αστυνομία

Θεσσαλονίκη: Άνδρας καταδίωξε και εμβόλισε την εν διαστάσει σύζυγό του με το αυτοκίνητο

Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε, όμως στη συνέχεια ο δράστης την έπιασε και επιχείρησε να την…

Κασσελάκης για Θεοχαρόπουλο: «Δεν έφυγε από επιστημονικός συνεργάτης επειδή πρότεινε δημοψήφισμα»

κασε Θεοχαροπουλος

Κασσελάκης για Θεοχαρόπουλο: «Δεν έφυγε από επιστημονικός συνεργάτης επειδή πρότεινε δημοψήφισμα»

Απάντηση έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα όσα υποστήριξε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος για τη διακοπή…