Newsroom

Newsroom

Σαρικιώτης: «Οι εμβολιασμοί προχωρούν ικανοποιητικά μόνο για τα στελέχη της Ν.Δ.»

«Η Πρόεδρος των ιδρυμάτων, που προφανώς κάλεσε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για να εμβολιαστούν θα παραιτηθεί; Θα διαγραφεί από στέλεχος της Νέας  Δημοκρατίας;», ανέφερε  ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης στο Mega.

nakou mitsotakis 26 5 2020 0 1

 Ο Γιάννης Σαρακιώτης, σχολίασε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»  το γεγονός του εμβολιασμού εκτός λίστας των 24 στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σε δομές πρόνοιας στη Θεσσαλονίκη, παίρνοντας τη θέση παιδιών με αναπηρία και χρονίως πάσχοντες, καθώς και τη διαχείριση της πανδημίας, και τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με τους εμβολιασμούς των πολιτών στη Φθιώτιδα.

Αρχικά, ο Βουλευτής Φθιώτιδας τόνισε ότι: «Για τους ικανοποιητικούς ρυθμούς του εμβολιασμού φαντάζομαι ο κ. Οικονόμου θα αναφέρεται σε εκείνους των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, που όπως είδαμε και στη Θεσσαλονίκη, 24 στελέχη της, εμβολιάστηκαν εκτός λίστας, με τα εμβόλια αυτά να προορίζονται για παιδιά με αναπηρία, είδαμε τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, είδαμε συζύγους, συγγενικά πρόσωπα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας το προηγούμενο χρονικό διάστημα να
εμβολιάζονται εκτός σειράς. Άρα, για τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας πηγαίνει πολύ ικανοποιητικά ο εμβολιασμός», ενώ προσέθεσε λέγοντας: «Η Πρόεδρος των ιδρυμάτων, που προφανώς κάλεσε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για να εμβολιαστούν θα παραιτηθεί; Θα διαγραφεί από στέλεχος της Νέας  Δημοκρατίας;»

Αναφερόμενος στη διαδικασία του εμβολιασμού για τους πολίτες της Φθιώτιδας, ο κ. Σαρακιώτης τόνισε ότι: «Στο Νομό της Φθιώτιδας πηγαίνουμε σε όλους τους όμορους Νομούς και εμβολιαζόμαστε. Οι κάτοικοι του Δήμου Λοκρών πηγαίνουν στη Λιβαδειά, εκείνοι του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας πηγαίνουν στο Δίστομο και στην Ιτέα και από τη Λαμία πηγαίνουν ακόμη και στο Καρπενήσι», ενώ συμπλήρωσε λέγοντας: «Είναι δυνατόν εν μέσω lock-down να μιλάμε για απαγόρευση των μετακινήσεων και την ίδια ώρα ένας άνθρωπος να πρέπει να πάει εκτός Φθιώτιδας, σε όλους τους γύρω νομούς για να εμβολιαστεί; Αυτό είναι το επιτελικό κράτος; Αυτός είναι ο σχεδιασμός των χιλίων και πλέον εμβολιαστικών κέντρων; Έχει αγανακτήσει όλος ο κόσμος με το πρόγραμμα που έχει εκπονήσει η Κυβέρνηση και με την υλοποίησή του.»

Τέλος, τοποθετούμενος για το θέμα του τουρισμού, ο κ. Σαρακιώτης σχολίασε: «Πέρυσι την άνοιξη ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Θεοχάρης, είχε κάνει τη δημόσια δήλωση ότι, ο κορονοϊός και η πανδημία, θα έχουν θετικές επιπτώσεις στον ελληνικό τουρισμό (!!!). Ακόμη περιμένουμε να δούμε τις θετικές επιπτώσεις για τις οποίες μιλούσε ο κ. Θεοχάρης.»

 

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…