Newsroom

Newsroom

Σαντορινιός: "H ελληνική κυβέρνηση ποτέ δεν "άφησε" τη μάχη του νησιωτικού ΦΠΑ"

«Συνεχώς προσπαθεί να οχυρώσει τα νησιά μας» αναφέρει ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, σε γραπτή δήλωσή του.

5a89771f1dc5243a0b8b459f

Όπως σημειώνει ο κ. Σαντορινιός, «η μάχη που έδωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός σε αυτήν τη Σύνοδο Κορυφής», εκτός των άλλων σημαντικών αποφάσεων, «απέφερε και τη παράταση του καθεστώτος των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα πέντε νησιά του Αιγαίου που φιλοξενούν πρόσφυγες, ως ένδειξη αναγνώρισης της προσπάθειας των κατοίκων τους να αντιμετωπίσουν την εξελισσόμενη μεταναστευτική κρίση».

Ειδικότερα, ο υφυπουργός Ναυτιλίας αναφέρει ακόμα, ότι: «Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του Αλέξη Τσίπρα αλλά και την άμεση δημοσίευση σε ΦΕΚ της παράτασης των ειδικών συντελεστών ΦΠΑ σε Κω, Λέρο, Σάμο, Χίο και Λέσβο, αποδεικνύεται περίτρανα ότι η ελληνική κυβέρνηση ποτέ δεν “άφησε” τη μάχη του νησιωτικού ΦΠΑ, αλλά αντίθετα, συνεχώς προσπαθεί να οχυρώσει τα νησιά μας, τόσο μέσω της συνέχισης ενός δίκαιου μέτρου, όσο και μέσα από την πρόσφατη νομοθέτηση του Μεταφορικού Ισοδύναμου, που αγκαλιάζει όλα τα νησιά 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…