Το σαμαρικό antinews επιτίθεται στην “Καθημερινή” με φόντο την Πάολα

Κράμερ εναντίον κράμερ θυμίζει πλέον η κατάσταση στο χώρο της ΝΔ. Οι σαμαρικοί επτίθενται πλέον ανοικτά στην “ναυαραχίδα” της Δεξιάς,…

paola

Κράμερ εναντίον κράμερ θυμίζει πλέον η κατάσταση στο χώρο της ΝΔ. Οι σαμαρικοί επτίθενται πλέον ανοικτά στην “ναυαραχίδα” της Δεξιάς, εφημερίδα Καθημερινή, συμφερόντων του κ. Αλαφούζου. Μία εφημερίδα που μαζί με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ έχουν στηρίξει όσο λίγα ΜΜΕ οποιαδήποτε μνημονιακή επιλογή της κυβέρνησης.

Η εφημερίδα Καθημερινή και συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Μαρίλη Μαργωμένου, άσκησε σε δημοσίευμά της κριτική στο σαμαρικό site για την είδηση με τον υπουργό που πετούσε λουλούδια στην Πάολα. Την είδηση είχε δημοσιεύσει αρχικά το antinews.gr. Στη συνέχεια όμως κυκλοφόρησε μια φωτογραφία του κ. Βαρβιτσιώτη η οποία και αναπαράχθηκε από διάφορα sites και blogs. H “Kαθημερινή” στο δημοσιεύμά της έκανε λόγο για “θεωρίες συνομωσίας”, ενώ ανέφερε ότι όσοι αναδημοσίευσαν το ρεπορτάζ δεν μπήκαν καν στον κόπο να ζητήσουν συγγνώμη.

Η κριτική όμως φαίνεται ότι ενόχλησε το γαλάζιο site και η απάντηση δεν άργησε να έρθει. Το σχετικό δημοσιεύμα του antinews ανέφερε ότι ναι μεν δημοσιέυσε πρώτο την είδηση αλλά η φωτογραφία ήταν αποτέλεσμα κολάζ. Για να επιτεθεί στη συνέχεια προς την Καθημερινή και τη συντάκτρια με ειρωνικούς  χαρακτηρισμούς περί “σοβαρής δημοσιογραφίας” που δεν έχουν κάνει ποτέ ρεπορτάζ και εκπροσώπους της δημοσιοραφικής σχολής του ΔΟΛ.

Μάλιστα το antinews φτάνει στο σημείο να παραδίδει και μαθήματα δημοσιογραφίας προς τη δημοσιογράφο και κατ’ επέκταση την εφημερίδα. Τελικά, με τίποτα δεν είναι να απορεί κανείς στις μέρες μας. Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να δούμε να ξεκατινιάζονται στη ΝΔ, Σαμαρικοί με άλλους Σαμαρικούς.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…