Newsroom

Newsroom

Σαμαράς: Οι περικοπές είναι επώδυνες αλλά αναπόφευκτες

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τόνισε ότι οι περικοπές που περιλαμβάνονται…

samar

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τόνισε ότι οι περικοπές που περιλαμβάνονται στο πακέτο των 11,5 δις είναι δύσκολες, επώδυνες και πονάνε αλλά είναι αναπόφευκτες αφού χωρίς αυτές η χώρα θα έβγαινε από το ευρώ και θα επέστρεφε στο σημείο μηδέν ενώ συμπλήρωσε ότι πρόκειται για το τελευταίο πακέτο περικοπών και θα συνοδεύεται από μέτρα ανάπτυξης.
«Η επόμενη δόση θα πάει στο σύνολο της στο εσωτερικό της χώρας» είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Θα χτυπηθεί ανελέητα και η φοροδιαφυγή και η γραφειοκρατία».

Ο πρωθυπουργός εκτίμησε ότι σε δύο χρόνια η Ελλάδα θα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που είναι σήμερα και τόνισε ότι «σήμερα στήνουμε τις βάσεις για να γίνει ανταγωνιστική ως οικονομία και ανεξάρτητη ως χώρα».

Αντίπαλος μας, επανέλαβε για ακόμη μία φορά, είναι το λόμπι της δραχμής, αυτοί που ήθελαν να διώξουν την Ελλάδα από το ευρώ και να τη θυσιάσουν ως Ιφιγένεια για να παραδειγματιστούν τα υπόλοιπα κράτη, τώρα πια όμως, σημείωσε, πλάι στο λόμπι της δραχμής που μέσα και έξω από τη ελλάδα ποντάρει στην αποτυχία μας, δημιουργείται πια το λόμπι των δικών μας συμμάχων που ποντάρει στη επιτυχία μας.


Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…