Σαμαράς: Η πρώτη επίσημη αντίδραση για τη διαγραφή του – «Προφανώς ήταν προαποφασισμένη»

Ο πρώην πρωθυπουργός τηρεί σιγήν ιχθύος σχετικά με το αν θα δημιουργήσει νέο κόμμα και γενικά για το ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια

EK Samaras 1

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε χθες και επίσημα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς,  με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος, όπως αναμενόταν μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για διαγραφή του από την παράταξη.

Οι σχέσεις μεταξύ πρωθυπουργού και πρώην πρωθυπουργού ήταν τεταμένες για καιρό, όμως η κατάσταση οδηγήθηκε στα άκρα μετά τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στο Βήμα της Κυριακής, όπου άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, ιδιαίτερα για τη διαχείριση των εθνικών θεμάτων.

Ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς σχολίασε το απόγευμα της Δευτέρας για πρώτη φορά επίσημα τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, στο περιθώριο εκδήλωσης στο πανεπιστήμιο Columbia στις ΗΠΑ στην οποία παρευρέθηκε.

Όπως δήλωσε προσερχόμενος στην εκδήλωση στον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 στις ΗΠΑ, Θανάση Τσίτσα: «Όλα αυτά που είπα στην συνέντευξή μου τα έχω ξαναπεί πολλές φορές. Προφανώς η διαγραφή μου ήταν προαποφασισμένη». Ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει σχετικά με το αν θα δημιουργήσει νέο κόμμα και γενικά για το ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια.

Σκάνδαλο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης: Σύμβαση 760.000 ευρώ για νεκροψίες – Σκιές για συγγενικές σχέσεις και «ημετέρους»

justitia 8802647 1280

Σκάνδαλο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης: Σύμβαση 760.000 ευρώ για νεκροψίες – Σκιές για συγγενικές σχέσεις και «ημετέρους»

Σύμβαση 760.000 ευρώ για την ηλεκτρονική καταγραφή νεκροψιών φέρνει στο φως καταγγελίες για ευνοιοκρατία, παρασκηνιακές…

Σάλος με γυναίκα αστυνομικό της ΕΛ.ΑΣ.: Ο «διπλός ρόλος» και η χλιδάτη ζωή της με «προσφορά υπηρεσιών» σε Ντουμπάι και Μύκονο

καπελο αστυν

Σάλος με γυναίκα αστυνομικό της ΕΛ.ΑΣ.: Ο «διπλός ρόλος» και η χλιδάτη ζωή της με «προσφορά υπηρεσιών» σε Ντουμπάι και Μύκονο

Διερευνάται και ένα βίντεο που έφτασε στους "Αδιάφθορους", στο οποίο φέρεται να συμμετέχει σε σαδομαζοχιστικά…

Ο Πάπας Φραγκίσκος πέρασε στην αιωνιότητα: Στην αγκαλια της Παναγίας ο «ποιμένας» των φτωχών (photos)

pope4

Ο Πάπας Φραγκίσκος πέρασε στην αιωνιότητα: Στην αγκαλια της Παναγίας ο «ποιμένας» των φτωχών (photos)

Η ταφή του στη συγκεκριμένη εκκλησία αποτελούσε προσωπική του επιθυμία καθώς και το να ταφεί…