Σάλος στο twitter στο άκουσμα ότι ξεκινά εκπομπή ο Μένιος Φουρθιώτης μέσα από τις φυλακές

Έξαλλοι οι χρήστες του διαδικτύου με την ευεργετική μεταχείριση που απολαμβάνει ο Μένιος Φουρθιώτης

NewsRoom 12/06/2021 | 12:06

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες η είδηση ότι ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος συνελήφθη μετά τις καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη για ύπαρξη συμβολαίου θανάτου εναντίον του, και αντιμετωπίζει πλήθος σοβαρών κατηγοριών, πρόκειται να κάνει ραδιοφωνική εκπομπή μέσα από τη φυλακή.

Ένα περίπου μήνα μετά την προφυλάκισή του, ο κατηγορούμενος μεταξύ άλλων, για σύσταση συμμορίας, ηθική αυτουργία σε έκρηξη και οπλοφορία, απόπειρα εκβίασης, Μένιος Φουρθιώτης, ξεκινά δίωρη καθημερινή εκπομπή (14:15 - 16:15) «ζωντανά, με τα πιο αποκαλυπτικά νέα» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση του Party fm 104.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία που λειτουργεί τον εν λόγω ραδιοσταθμό ελέγχεται από τους εισαγγελείς για υποβολή ανακριβών δηλώσεων στο πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης, σε τηλεοπτική του εμφάνιση μέσα από τη φυλακή το προηγούμενο διάστημα είχε πλέξει το εγκώμιο της Σοφίας Νικολάου και του Λευτέρη Οικονόμου για την «εξαιρετική τους δουλειά» στις φυλακές Κορυδαλλού, περιγράφοντας μια ζωή ειδυλλιακή μέσα στις φυλακές, με τις συνθήκες να είναι τόσο καλές που… δεν θέλει να φύγει.

Παράλληλα, πριν λίγες ημέρες εγκρίθηκαν τα αιτήματά του για ειδική διατροφή και συνδρομητική τηλεόραση στο κελί του.

Χαμός στο twitter