Σάλος στο Twitter μετά τις δηλώσεις Πετρούνια για το metoo: «Μεγάλος αθλητής δεν σημαίνει και σπουδαίος άνθρωπος»

Φωτιά στο Twitter - Κύμα αντιδράσεων ενάντια στις δηλώσεις Πετρούνια για τις περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του Αθλητισμού

NewsRoom 21/10/2021 | 17:35

Άκαρπες οι προσπάθειες του Πετρούνια να καταλαγιάσει την οργή που προκλήθηκε εξαιτίας των δηλώσεων του για τις περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του Αθλητισμού.

«Αν, αν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως, δεν έχω δει αθλητή που να βρίσκεται στα «φώτα» και έχει υλοποιήσει τους στόχους του να έχει τέτοιο παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό», ανέφερε ο Λευτέρης Πετρούνιας στο περιθώριο εκδήλωσης, προκαλώντας ένα κύμα οργής στα ελληνικά social media.

Ο Ολυμπιονίκης των κρίκων εκφράζοντας την προσωπική του άποψη για τις καταγγελίες, ουσιαστικά φαίνεται αφενός να αμφισβητεί την εγκυρότητά τους και αφετέρου να υπονοεί πως οι αθλητές που κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση το έκαναν για να βρεθούν στον επίκεντρο της δημοσιότητας.

«Μεγάλος αθλητής δεν σημαίνει και σπουδαίος άνθρωπος», «έγινε ο πιο αδύναμος κρίκος», ήταν ορισμένες μόνο από τις εκατοντάδες αντιδράσεις χρηστών στο Twitter για τις δηλώσεις

Δείτε τις ορισμένες μόνο από τις αντιδράσεις χρηστών στο Twitter: