Newsroom

Newsroom

Σάλος στη Formula 1: Κατηγορείται για απρεπή συμπεριφορά προς εργαζόμενη ο Κρίστιαν Χόρνερ – Δέχεται πιέσεις να παραιτηθεί

Σοβαρότατες καταγγελίες για τον επικεφαλής της Red Bull Racing Κρίστιαν Χόρνερ, καθώς κατηγορείται ότι έστελνε άσεμνες φωτογραφίες σε εργαζόμενη της ομάδας

Χόρνερ

Σάλος στη Formula 1 έναν περίπου μήνα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, καθώς ο επικεφαλής της πρωταθλήτριας Red Bull κατηγορείται για απρεπή συμπεριφορά προς εργαζόμενη, με την ομάδα να τον πιέζει να αφήσει τη θέση του και να παραιτηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα και με δημοσιεύματα, λέγεται ότι ο Χόρνερ έστελνε άσεμνες φωτογραφίες προς γυναίκα που δουλεύει και αυτή στην  RBC, με τον ίδιο να αρνείται όλες τις κατηγορίες, με εκπρόσωπο της Red Bull να σχολιάζει για το θέμα «αφού ενημερώθηκε για ορισμένες πρόσφατες καταγγελίες, η εταιρεία ξεκίνησε μια ανεξάρτητη έρευνα. Αυτή η διαδικασία, η οποία είναι ήδη σε εξέλιξη, διεξάγεται από έναν εξωτερικό ειδικό δικηγόρο. Η εταιρεία λαμβάνει αυτά τα θέματα εξαιρετικά σοβαρά , και η έρευνα θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Δεν θα ήταν σκόπιμο να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτή τη στιγμή».

Ο ίδιος μάλιστα είναι παντρεμένος με με την πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls, Τζέρι Χάλιγουελ, έχοντας αποκτήσει και ένα παιδι.

Ειδήσεις σήμερα:

Εφιάλτης στην Ιταλία: Νεαροί βίασαν 13χρονη σε τουαλέτες μπροστά στα μάτια του φίλου της

Η Σελίν Ντιόν συγκίνησε στα Grammys 2024 αλλά η αγένεια που έδειξε η Τέιλορ Σουίφτ εξόργισε το κοινό (video)

Ο εναλλακτικός μελισσοκόμος που άδειασε…. τους παρουσιαστές στον ΣΚΑΙ (video)

Βασιλιάς Κάρολος: Οι πρώτες εκτιμήσεις από ειδικούς – Από ποια μορφή καρκίνου μπορεί να πάσχει

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…