Newsroom

Newsroom

Σάλος με υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ: Εθνικιστικό σόου με τον νεκρό πιλότο του Phantom

Τι εννοεί ο γαλάζιος υποψήφιος όταν γράφει πως με τον θάνατο του, ο νεκρός ο 29χρονος συγκυβερνήτης... «σήμανε προσκλητήριο ανήμερα της επετείου των Ιμίων»;

Screenshot 10 4

Οργή και ερωτηματικά έχει προκαλέσει η ανάρτηση του Μιχάλη Λιβανού που δεν δίστασε να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον τραγικό θάνατο  του Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, του συγκυβερνήτη του διθέσιου αεροσκάφος F-4 Phantom II.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε μια αδικαιολόγητη ανάρτηση χρησιμοποιεί την απώλεια του πιλότου, συνδυάζοντας τη με σοβινιστικές κορώνες και με ένα εξοργιστικό μήνυμα για τα Ίμια.

Είναι γνωστό πως το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη «μπάζει» από τα δεξιά αλλά το να φτάνουν στο σημείο οι γαλάζιοι υποψήφιοι να καπηλεύονται μια εθνική τραγωδία είναι κάτι που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί.

Screenshot 8 20

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Μιχάλης Λιβανός:

«Σήμαναν προσκλητήριο, ανήμερα της επετείου των Ιμίων, ο Βλαχάκος, ο Καραθανάσης και ο Γιαλοψός και ο Υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας δήλωσε παρών!

Είναι μεγάλη και εκλεκτή η παρέα τους εκεί πάνω, με αναρίθμητους ακόμη, χιλιάδες χρόνια τώρα. Είναι μία οικογένεια όλοι τους, μία κοψιά, το ίδιο βλέμμα. Πρόθυμοι να μπουν στη φωτιά, άμαθοι και πεισματάρηδες στο να μην υποχωρούν.

Σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο, ο Θεός, μας έδωσε όλα τα καλά, είπε να μας δώσει και μερικές δοκιμασίες, ξέρετε από αυτές που φτιάχνουν χαρακτήρα. Μια τέτοια δοκιμασία είναι ότι, από πάντοτε, η μοίρα μας θέλει να είμαστε ολίγοι ενάντια σε πολλούς, όπως έλεγε και ο Μακρυγιάννης.

Αυτό σε καιρό ειρήνης συνεπάγεται συνεχή επαγρύπνηση, διαρκή άσκηση και μια αδυσώπητη πίεση πέρα από το όριο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πιλότοι μας διακρίνονται σε όλες τις διεθνείς ασκήσεις και αναγνωρίζονται ότι είναι ανάμεσα στους καλύτερους παγκοσμίως.

Όπως είπε και ο Πρωθυπουργός πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα την ώρα του καθήκοντος, υπό εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες εκπαίδευσης.

Να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του πιλότου μας, ο οποίος έπεσε κατά την επιτέλεση εθνικού καθήκοντος, αλλά και στη μεγάλη οικογένεια της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Είμαστε ευγνώμονες. Ο Θεός να τον αναπαύσει».

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

profile player 960x540 20

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

Τους πάντες αιφνιδίασε ο Σταμάτης Γονίδης στο νυχτερινό κέντρο που δουλεύει όταν αντιλήφθηκε τον Ζαφείρη…

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καταδικάστηκε για τον φόνο της…