Σάλος με τον Μανέ: Παντρεύτηκε κοπέλα που του την είχαν «τάξει» από 16 ετών – Πλήρωνε το σχολείο της (video)

Μάλιστα αν ανατρέξει κανείς σε παλιές δηλώσεις του Μανέ θα καταλάβει ότι δεν έχει και τόσο καλές απόψεις για τη θέση της γυναίκας

μανέ

Ένας απ’τους κορυφαίους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές της τελευταίας δεκαετίας είναι ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος μάζεψε τα γήπεδα της Premier League και της Ευρώπης με τη φανέλα της Λίβερπουλ, καταφέρνοντας μάλιστα να κατακτήσει όλα τα τρόπαια που διεκδίκησε.

Η αλήθεια είναι όμως ότι όταν αποχώρησε από τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα μόνο για τους λάθος λόγους, καθώς πέρσι είχε παίξει ξύλο με συμπαίκτη του αναγκάζοντας την Μπάγερν να τον «σουτάρει» το φετινό καλοκαίρι.

Τώρα μάλιστα ήρθε ακόμα ένα περιστατικό που έχει κάνει αρκετό κόσμο να είναι εξοργισμένος με τον Σενεγαλέζο επιθετικό. Αυτό είναι ο γάμος του παίκτη της Αλ Σασρ, ο οποίος παντρεύτηκε την 18χρονη Άισα Τάμπα. Μέχρι εδώ μπορεί να μην φαίνεται κάτι μεμπτό, αλλά οι λεπτομέρειες αυτού πολλούς τους σοκάρουν. 

Όπως γράφεται σε πολλά ξένα site, του είχαν τάξει τη συγκεκριμένη κοπέλα απ’ τα 16 της, με τον Μανέ να πληρώνει το σχολείο της μέχρι αυτή να φτάσει 18, κάτι που δεν άρεσε καθόλου σε πολλούς φίλους του αθλητισμού.

 

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε και ορισμένα λόγια του Μανέ όταν μιλούσε για την προσωπική του ζωή, λέγοντας ότι η γυναίκα που θα πάρει δεν θα έχει social media και θα προσεύχεται.

Πιο αναλυτικά είχε δηλώσει: «Έχω δει πολλά κορίτσια να με ρωτούν γιατί δεν είμαι παντρεμένος, αλλά λυπάμαι, ίσως χάνετε τον χρόνο σας. Η γυναίκα που θα παντρευτώ δεν θα είναι στα κοινωνικά δίκτυα.

Θέλω να παντρευτώ μια γυναίκα που σέβεται τον Θεό και προσεύχεται καλά. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να κάνει την επιλογή του στην αγάπη.»


Από τα παραπάνω αρκετοί οπαδοί της Λίβερπουλ δυσανασχέτησαν με τις πράξεις του πρώην παίκτη του συλλόγου και έσπευσαν να θυμηθούν τα λόγια ενός άλλου θρύλου της ομάδας, του Μο Σάλαχ, ο οποίος σε αντίθεση με τον Μανέ, στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι στις μουσουλμανικές χώρες η θέση της γυναίκας δεν είναι αυτή που της αξίζει και ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που τους συμπεριφέρονται.

Πιο αναλυτικά ο Μοχάμεντ Σαλάχ είχε πει: «Πρέπει να διαφοροποιηθεί ο ρόλος της γυναίκας και η συμπεριφορά προς εκείνες, στην κουλτούρα μας. Στηρίζω τις γυναίκες περισσότερο από ποτέ και θεωρώ πως η αλλαγή συμπεριφοράς είναι κάτι απαραίτητο, όχι επιλογή».

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Καταγραφή 2

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Δραματικές στιγμές στο Villa Park πριν το παιχνίδι της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό