Σάλος με τις δηλώσεις Ρέμου για τον Κεμάλ

Ιδιαίτερος «ντόρος» έχει προκληθεί από τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου για τον Κεμάλ Ατατούρκ.

NewsRoom 22/09/2016 | 16:09

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στην τουρκική Hurriyet o γνωστός τραγουδιστής χαρακτήρισε τον Κεμάλ ως έναν από τους μεγαλύτερους ηγέτες του κόσμου επισημαίνοντας πως είναι περήφανος που γεννήθηκε στο χωριό του!

«Δεν είμαι μόνο συμπολίτης, αλλά και συγχωριανός του. Όπως ξέρετε, στη Θεσσαλονίκη υπάρχει το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Ατατούρκ. Υπάρχει όμως και το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε, σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Λαγκαδά. Από εκεί είναι η οικογένειά μου. Είμαστε περήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ηγέτες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής αναφερόμενος στον Κεμάλ Ατατούρκ.

Μάλιστα, επεσήμανε πως είναι περήφανοι και οι συχωριανοί του που από το ίδιο χωριό προέρχεται ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες της Ιστορίας.

«Πρέπει να διαφυλάξουμε αυτή την κληρονομιά και τις κοινές αναμνήσεις που μας ενώνουν με τον τουρκικό λαό. Όχι μόνο οι Τούρκοι, αλλά και εμείς. Γιατί δεν καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι και για εμάς;. Η οικογένειά μου ήρθε από το Αϊβαλί. Το αίμα μου είναι από αυτά τα χώματα, αυτά τα μέρη. Μοιάζετε με μένα, η συμπεριφορά σας είναι σαν τη δική μου, το χαμόγελό σας είναι σαν το χαμόγελό μου, θυμώνετε όπως και εγώ», ανέφερε στη συνέντευξή του ο Αντώνης Ρέμος.