Σάλος με τη δήλωση Πορτοσάλτε για τον 16χρονο: Τη ΔΙΑΣ τη θέλουμε να πίνει φραπέ; 

Με επιχειρήματα... ακροδεξιού τρολ, ο Άρης Πορτοσάλτε σχεδόν δικαιολόγησε τον πυροβολισμό του 16χρονου

Screenshot 1

Ξεπέρασε κάθε όριο ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ ο οποίος σχολιάζοντας τον πυροβολισμό του 16χρονου από αστυνομικό μετά από καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε σε μια δήλωση μνημείο-ντροπής.

«Τι τη θέλουμε τη ΔΙΑΣ; Να κάθεται να πίνει φραπέ;, ήταν το απαράδεκτο σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος δανειζόμενος στοιχεία από την ακροδεξιά ρητορική γύρω από τέτοια «περιστατικά», σχεδόν δικαιολόγησε τον πυροβολισμό.

«Ένας πιτσιρικάς έβαλε 20 ευρώ βενζίνη και έφυγε το παλιόπαιδο, αλλά δεν έχεις απέναντι σου είτε ληστεία με όπλο, είτε ένα αυτοκίνητο φορτωμένο με έκνομους, με ύποπτους εν πάση περιπτώσει κτλ, έχεις ένας συγκεκριμένο σκηνικό. Εδώ θέλει μια αξιολόγηση;», σημείωσε στην αρχή της συζήτησης ο Άκης Παυλόπουλος με τον Άρη Πορτοσάλτε να απαντά:

«Τι τη θέλουμε τη ΔΙΑΣ; Τη ΔΙΑΣ τι τη θέλουμε, μισό λεπτό. Με την ίδια λογική, τη ΔΙΑΣ τι τη θέλουμε; Να κάθεται να πίνει φραπέ…;

Αν θέλουμε να κάνει η ΔΙΑΣ τη δουλειά της, θα κάνουν τη δουλειά τους. Επαναλαμβάνω, ξεκινούν να κάνουν μια καταδίωξη. Υπήρξε μια παραβατική συμπεριφορά. Τι να κάνουμε τώρα; Να λέμε “να κάνουμε μια ληστεία μισό λεπτό…”. Μέχρι τα 30 είναι καλά η ληστεία; Να αποφασίσουμε».

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…