Σάλος με τη δήλωση γνωστού τενίστα – «Ήμουν θετικός όταν έφτασα Μελβούρνη»

Και ενώ το Australian Open διεξάγεται κανονικά, μετά το θόρυβο που έγινε με την υπόθεση και την απέλαση τελικά του Νόβακ Τζόκοβιτς από τη Μελβούρνη, μια ακόμη δήλωση από τον Αντρέι Ρούμπλεφ, έρχεται  να προκαλέσει... σάλο  και να εκθέσει την Αυστραλιανή κυβέρνηση.  

1344071

Μια ακόμη δήλωση έρχεται να ταράξει τα νερά… στο Αυστραλιανό Open μετά μάλιστα την απέλαση του Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς είχε κριθεί από την κυβέρνηση της Αυστραλίας ως  «κίνδυνος για τη δημόσια υγεία».

Συγκεκριμένα,  Ο Αντρέι Ρούμπλεφ ομολόγησε πως πέταξε για την Αυστραλία παρότι ήταν θετικός στον κορονοϊό. Ο Ρώσος τενίστας, που διαγνώστηκε θετικός στα τέλη Δεκεμβρίου, έκανε την δήλωση αυτή  μετά τη νίκη του επί του Ρικάρντας Μπεράνκις την Πέμπτη. «Προσωπικά, πλέον, δεν κάνω τεστ, καθώς μόλις νόσησα» απάντησε στην ερώτηση για το πόσο συχνά κάνει τεστ στο Αυστραλιανό OPEN κι ενώ ήδη έχει βρεθεί θετικός ο Ουγκό Ιμπέρ.

«Όταν πέταξα για την Αυστραλία, ήμουν ακόμα θετικός, αλλά το ιικό μου φορτίο, όπως αποκαλείται, δεν θα πω ψέματα, ήταν χαμηλό και αβλαβές και γι’ αυτό μου επετράπη η είσοδος. Επιπλέον, ήμουν πάνω από 10 μέρες σε καραντίνα» εξήγησε, ενώ είναι πλήρως εμβολιασμένος.

«Με το πού ήρθα, έκανα rapid test, το οποίο ήταν αρνητικό και δεν έκανα μοριακό. Ίσως, να με έδειχνε ακόμα θετικό. Όμως, δεν είμαι πια μολυσματικός κι επικίνδυνος. Από τότε που νόσησα, δεν έχω ξανακάνει μοριακό τεστ» πρόσθεσε ο 24χρονος τενίστας. Η  αποκάλυψη του Ρούμπλεφ έγινε πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ 

Να τονίσουμε ότι και ο  Αλεξάντερ Ζβέρεφ, είχε αφήσει αιχμές κατά της κυβέρνησης της Αυστραλίας, για τα ανύπαρκτα μέτρα που υπάρχουν στο φετινό τουρνουά. O  Ζβέρεφ αποκάλυψε πως αρκετοί παίκτες είναι θετικοί στον κορονοϊό και συνεχίζουν να αγωνίζονται στη Μελβούρνη και πως αν οι διοργανωτές πραγματοποιούσαν τεστ στους αθλητές θα είχαμε ακόμη περισσότερα κρούσματα!  

 

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…