Σάλος με την χειρονομία του Νίκου Παππά στο Instagram – Παρενέβη και η ΕΣΗΕΑ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος έχει δημιουργηθεί με τη συμπεριφορά του γνωστού μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά. Ο παίκτης του ΠΑΟ πέρα από τα όσα είπε κατά Σκουρτόπουλου στο παιχνίδι των «πρασίνων» κόντρα στο Φάρο ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με άσεμνη φωτογραφία του αναφερόμενος στην έκταση που δόθηκε στο θέμα από δημοσιογράφους. Παρενέβη ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ.

NewsRoom 23/10/2017 | 17:49

Ειδικότερα, ο Νίκος Παππάς όταν πέτυχε ένα τρίποντο στον αγώνα του ΠΑΟ με τον ΓΣΛ Φάρο, έστρεψε το κεφάλι του στο μέρος στον αντίπαλο προπονητή αλλά και ομοσπνδιακό, Θανάση Σκουρτόπουλο λέγοντας του: «Πάρε τον Χρηστίδη εσύ βλάκα, πάρε τον Χρηστίδη βλάκα».

Ο Παππάς «επιτέθηκε» με αυτόν τον τρόπο στον Σκουρτόπουλο επειδή δεν εκλήθη να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα ανδρών.

Την φωτογραφία του στο Instagram συνοδεύει η εξής ατάκα: «Σε κάτι αξιολύπητα αρδάκια κι επειδή βαριέμαι στο λεωφορείο κι επειδή μου λείπει ο Κουρής».

Η αντίδραση ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ

Με κοινή τους ανακοίνωση ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ καλούν τον Νίκο Παππά να ζητήσει συγγνώμη, ενώ παράλληλα απευθύνονται σε ΕΟΚ και Παναθηναϊκό για να τον επαναφέρουν στην τάξη.

ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ με κοινή τους ανακοίνωση τον καλούν να ζητήσει συγγνώμη, ενώ παράλληλα απευθύνονται σε ΕΟΚ και Παναθηναϊκό για να τον επαναφέρουν στην τάξη.

«Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζουν την απόλυτη καταδίκη τους για την υβριστική, κατά δημοσιογράφων, ανάρτηση του διεθνούς καλαθοσφαιριστή Νίκου Παππά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τόσο οι χαρακτηρισμοί όσο και η φωτογραφία που ανάρτησε ο Νίκος Παππάς, πέραν του ότι είναι προσβλητικοί και υβριστικοί για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, δεν ταιριάζουν σε αθλητή που φορά τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ως εκ τούτου, ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ πέραν της καταδίκης της συγκεκριμένης ανάρτησης του αθλητή, ζητούν από την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία αγωνίζεται ο Νίκος Παππάς να τον επαναφέρουν στην τάξη. Από τον ίδιο τον καλαθοσφαιριστή ζητούμε να αναγνωρίσει το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη».