Newsroom

Newsroom

Σάλος με την παρουσία του αντιπροέδρου της ΕΕΤΤ σε συνάντηση στελεχών της ΝΔ με ιδιοκτήτες ραδιοφώνων

Μείζoν πολιτικό θέμα έχει ανακύψει από την παρουσία του αντιπροέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Νίκου Παπαουλάκη σε συνάντηση στελεχών της ΝΔ με ιδιοκτήτες ιδιωτικών ραδιοσταθμών της Αττικής και της περιφέρειας.

59dde3d21dc5247d048b47ab

Το θέμα καυτηρίασε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, υπογραμμίζοντας ότι ότι «τα στελέχη της ΝΔ δεν κρατούν πια ούτε τα προσχήματα όπως έκαναν και με την Taxibeat και άλλες περιπτώσεις». «Τα στελέχη της ΝΔ αυτά κάνουν και μας κατηγορούν κι από πάνω» σημείωσε επιπλέον ο υπουργός Υποδομών.

Ο ίδιος χαρακτήρισε εξωθεσμική την παρουσία του αντιπροέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων στη συνάντηση και υπογράμμισε ότι «ο κ. Παπαουλάκης είναι ο ίδιος που πήγε στον Υμηττό για να ελέγξει τις εγκαταστάσεις των ιδιωτικών σταθμών» προσθέτοντας σκωπτικά ότι «εκεί μπορεί να συνάντησε και κανέναν εξωγήινο».

Σχολιάζοντας πηγές του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης την παρουσία Παπαουλάκη στη συνάντηση των στελεχών της ΝΔ δηλώνουν «άναυδες» με το γεγονός ότι ένα στέλεχος ανεξάρτητης Αρχής παραβρίσκεται σε συνάντηση κομματικών στελεχών, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο και ασυμβίβαστο με τον ρόλο της ανεξάρτητης Αρχής το θέμα. Ωστόσο, οι ίδιες πηγές, δηλώνουν ότι δεν εμπλέκονται επ’ ουδενί σε γεγονότα και καταστάσεις των ανεξάρτητων Αρχών εκφράζοντας παράλληλα εμπιστοσύνη προς τον θεσμικό ρόλο που αυτές επιτελούν.

«Για μένα δεν τίθεται θέμα ασυμβίβαστου. Ο κ. Παπαουλάκης μπορεί να είναι σύμβουλος της ΝΔ για θέματα ψηφιακής πολιτικής», υποστήριξε από τη δίκη πλευρά η Άννα Ασημακοπούλου. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης του κόμματος, για την παρουσία του αντιπροέδρου της ΕΕΤΤ σε συνάντηση στελεχών της ΝΔ με ιδιοκτήτες ιδιωτικών ραδιοσταθμών της Αττικής και της περιφέρειας.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…