Newsroom

Newsroom

Σάλος με θεατρική παράσταση που έκανε ομοφοβικά σχόλια για Κασσελάκη και Τάιλερ – Αισχρά υπονοούμενα (video)

Έχουμε 2023 και γελάμε ακόμα με τον «Ριρή»

Καταγραφή 8

Σάλος προκλήθηκε με θεατρική παράσταση της οποίας οι συντελεστές αποφάσισαν να σατιρίσουν τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφο του, Τάιλερ, με έναν τρόπο που θυμίζει περισσότερο 1960, παρά θέατρο τον 21ο αιώνα.

Πιο συγκεκριμένα στην επιθεώρηση βλέπουμε 3 άτομα να κάθονται και να μπαίνει μέσα ο… Ριρής με μια ξανθιά περούκα και κρατάει κάτι κουφέτα. Τότε ένα απ’ τα άτομα που καθόντουσαν αναρωτήθηκε «Τι είν’ τούτο, του Κασσελάκη ο κουμπάρος;», με τον Ριρή να λέει «Καλέ δεν με γνωρίσατε, ο Ριρής είμαι. Στον δρόμο μοιράζανε κουφέτα για τον γάμο του προέδρου κάτι τεκνά του ΣΥΡΙΖΑ, πάμε να τα μοιράσουμε;».

Το παραπάνω απόσπασμα όπως ήταν λογικό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με τον σκηνοθέτη της παράστασης Γιάννη Μόρτζο να παίρνει αποστάσεις  απ’ το απόσπασμα, μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα», και να αναφέρει ότι αυτός είχε τονίσει να μην προστεθεί τίποτα στο κείμενο, ενώ αποκάλυψε ότι το Σάββατο θα πάει στην παράσταση και θα ζητήσει απαλλαγή καθώς δεν τον αντιπροσωπεύει κάτι τέτοιο.

Απ’ την πλευρά της η ηθοποιός Λίλιαν Αρχοντή είπε ότι αυτή τη σκηνή θα κοπεί, ενώ τόνισε ότι μπήκε στο κείμενο χωρίς να το ξέρει ο σκηνοθέτης.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…