Σάλος με την κακοποίηση ζώου από φαντάρους – Άμεση απόδοση ευθυνών ζήτησε ο Καμμένος

Την άμεση, ενδελεχή και σε βάθος εξέταση του περιστατικού κακοποίησης ζώου σε στρατιωτικό χώρο, έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθούν οι αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές, ζήτησε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, με αφορμή βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει οπλίτες να κακομεταχειρίζονται σκύλο.

5a996bd01dc52419168b4621 2

«Το θέμα διερευνάται αρμοδίως, ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες στους εμπλεκόμενους για τη βάναυση και καταδικαστέα αυτή πράξη», ανακοίνωσε νωρίτερα το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Όπως αναφέρει το ellinikahoaxes.gr σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο με βίντεο που δείχνει δύο Έλληνες στρατιώτες πετούν σκύλο σε γκρεμό.

Το περιστατικό με την κακοποίηση του σκύλου είναι πραγματικό και συνέβη σε στρατόπεδο της Κόνιτσας. Το απεχθές περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε πριν τέσσερις μήνες από οπλίτες που πρόσφατα ολοκλήρωσαν την θητεία τους.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες έχει επιληφθεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί. Το βίντεο αναρτήθηκε χθες από τον έναν εκ των δύο φερόμενων δραστών στο facebook, ο οποίος όταν δέχτηκε σφοδρές αντιδράσεις το διέγραψε. Όμως ήδη είχε αντιγραφεί από άλλους χρήστες.



Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»