Σάλος με Πορτοσάλτε: «Ξέπλυνε» το ναζιστικό τάγμα Αζόφ – Υποδείξεις στην Αναστασοπούλου

Επίθεση στην αντιπολίτευση, στο ΚΚΕ, στη Μαρία Αναστασοπούλου και σε όσους μίλησαν για ναζί από τον ανεκδιήγητο Άρη Πορτοσάλτε

Screenshot 1 3

Ξεπέρασε κάθε όριο σήμερα, στην πρωινή εκπομπή του «ΣΚΑΪ» ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος σε ένα αδιανόητο κρεσέντο προσπάθησε να «ξεπλύνει» το τάγμα Αζόφ και στοχοποίησε όσους μίλησαν για μέρα ντροπής και ναζιστική παρέλαση στη Βουλή.

Σε έξαλλη κατάσταση ο δημοσιογράφος, μην μπορώντας προφανώς να διαχειριστεί το χθεσινό στραπάτσο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, επιτέθηκε εναντίον της αντιπολίτευσης, του ΚΚΕ, ακόμα και εναντίον της Μαρίας Αναστασοπούλου.

«Ποιος είπε ότι είναι νεοναζί αυτός που είδες; Το τάγμα Αζόφ μπορεί να περιέχει, αλλά ποιος είπε ότι ο άνθρωπος είναι νεοναζιστής;», απάντησε οργισμένα στην παρουσιάστρια της εκπομπής όταν αυτή σχολίασε… πως δεν μπορεί κανείς να καμαρώνει για την παρουσία ενός ναζιστή στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Νωρίτερα ο Πορτοσάλτε είχε φροντίσες να εκτοξεύσει σκληρές εκφράσεις για το ΚΚΕ και να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την έμπνευση Μητσοτάκη και το προσκλητήριο Ζελένσκι. 

«Η επιλογή του βίντεο ήταν λάθος. Ήταν λάθος επικοινωνιακό. Έδωσε αφορμή σε όλη την κατάσταση εδώ τη διακομματική που τρώει την πουτινική προπαγάνδα αμάσητη και την καταπίνει. Δηλαδή ΚΚΕ, ο διαμετακομιστής των επιστολών του Ιησού, ο άλλος που ήθελε να του κάνει ερώτηση… Όλη αυτή η κωμωδία εν πάσει πριπτώσει. Έδωσε αφορμή σε όλους αυτούς, οι οποίοι επί πέντε χρόνια δεν δίκασαν τη Χρυσή Αυγή και κυβέρνησαν με τους ΑΝΕΛ, να κάνουν σχόλια», τόνισε μεταξύ άλλων ο γκουρού του ΣΚΑΙ και συμπλήρωσε:

«Το τάγμα του Αζόφ είναι ένα κομμάτι ενταγμένο στον ουκρανικό στρατό. Έχει μέσα ναζιστές οι οποίοι στις εκλογές πήραν 1% – 2%. Στην Ελλάδα Χρυσή Αυγή ναζιστών, εγκληματικής οργάνωσης που είναι στη φυλακή όλοι, ψήφισαν 7%. Είπα ευθύς εξαρχής ότι η επιλογή της ουκρανικής πλευράς να παρουσιάσει το τάγμα Αζόφ είναι λάθος»