Σάλος με δηλώσεις Μαντούβαλου: «Βασανίζεται ο Μητσοτάκης – Δεν γίνεται μια γυναικοκτονία να χαλάει τα χίλια πράγματα που κάνει» (video)

«Σε κάποια πράγματα πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη», ανέφερε ο Πέτρος Μαντούβαλος, σε μια προσπάθεια να μην έχουν πολιτική φθορά και από αυτή την υπόθεση, Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης

Μαντούβαλος

Η γυναικοκτονία που έγινε έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων και οι τεράστιες ευθύνες της ΕΛΑΣ έχουν προκαλέσει οργή, ήδη όμως κάποιοι έχουν ξεκινήσει να χτίζουν ένα αφήγημα στο οποίο προσπαθούν να «βγάλουν από το κάδρο» τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Πιο συγκεκριμένα την αρχή έκανε ένας πολιτικός φίλος του πρωθυπουργού και καταδικασμένος με 13 χρόνια για την υπόθεση παραδικαστικού κυκλώματος, ο Πέτρος Μαντούβαλος, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «ότι η γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους… χαλάει τα χίλια πράγματα που κάνει ο πρωθυπουργός, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι… «βασανίζεται».

«Σε κάποια πράγματα πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη. Εγώ, ως Πέτρος Μαντούβαλος, πιστεύω στον νέο αρχηγό της Αστυνομίας και στη φυσική ηγεσία και στον υπουργό τον οποίο εμπιστεύομαι για την εμπειρία του και την ευαισθησία του. Αλλά στο τέλος τέλος και για την κυβέρνηση ρε παιδιά.

Δεν γίνεται να βασανίζεται εκείνος ο πρωθυπουργός, να κάνει χίλια πράγματα και να του χαλάει μια στιγμή, μια δολοφονία στο αστυνομικό τμήμα. Αυτό δεν το δέχομαι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 13:57:

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Πέτρος Μαντούβαλος είναι ένας από τους στενότερους πολιτικούς φίλους του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φιλία τους, έχει τονιστεί σε αρκετά δημοσιεύματα με το φωτογραφικό φακό να τους έχει αποθανατίσει την ώρα που αγκαλιάζονται.

Μάλιστα τον Ιανουάριο του 2016 ο Πέτρος Μαντούβαλος είχε πει ανοιχτά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης για ενδοοικογενειακή βία

Καρβέλας: Μετά τον σάλο απαντά με 4 λέξεις για τη συνέντευξη στη Λυμπεράκη

Άγιοι Ανάργυροι: Ο σκοπός έχει κάνει φυλακή – «Η γυναίκα φώναζε βοήθεια και δεν βγήκε από το φυλάκιο» (video)

Συναγερμός στην Αθηνών – Λαμίας: Ανετράπη στρατιωτικό όχημα

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…