Σάλος με "βαθύ λαρύγγι" της ΝΔ στην ΕΣΗΕΑ

Σάλος προκλήθηκε στην ΕΣΗΕΑ όταν αποκαλύφθηκε το εμπρηστικό email που έστειλε μέλος του ΔΣ, στη Νέα Δημοκρατία από τα γραφεία της Ένωσης στο οποίο σύμφωνα με το typologies.gr «έλουζε» με διάφορους υβριστικούς χαρακτηρισμούς τα 9 από τα 11 μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

NewsRoom 14/04/2016 | 13:33

Σύμφωνα με πηγή που επιβεβαίωσε το γεγονός στο koutipandoras.gr, εξετάζεται η κλήση του από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό καθώς το πρωτοβάθμιο δεν έχει εξουσιοδότηση από το καταστατικό να καλέσει μέλος του ΔΣ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή στο email που στάλθηκε στη ΝΔ από το συγκεκριμένο μέλος του ΔΣ, εκτός από τους χαρακτηρισμούς, υπάρχουν και κατά γράμμα οι επόμενες κινήσεις της ΕΣΗΕΑ όσων αφορά τις εξελίξεις στον δημοσιογραφικό κλάδο.

Η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της δηλώνει πως «πέφτει στο κενό η νέα απόπειρα ανατροπής ή υπονόμευσης του ΔΣ από ύποπτα κέντρα». Σύμφωνα με πληροφορίες, κατονομάστηκε συγκεκριμένο μέλος του ΔΣ για την αποστολή του email στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί την ΕΣΗΕΑ, αλλά η επίσκεψη δεν έγινε λόγω ταξιδιού του αρχηγού της ΝΔ.