Newsroom

Newsroom

Σάλος με άνδρα που φωτογραφήθηκε γυμνός πάνω σε νεκρό καρχαρία – Ψάχνουν να βρουν ποιος είναι

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με την φωτογραφία που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει ένας άνδρα γυμνό πάνω σε έναν... νεκρό καρχαρία.

59157d801dc524e61d8b460b

Φιλοζωικές οργανώσεις έχουν εκφράσει αγανάκτηση για αυτήν την απαράδεκτη εικόνα, η οποία κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα στα social media, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό ποιος είναι ο άνδρας στη φωτογραφία.

Οι χρήστες του διαδικτύου χαρακτηρίζουν «ελεεινή», «υποτιμητική για το θήραμά του» και «γελοία» την πράξη του άνδρα ο οποίος φαίνεται στην φωτογραφία να μην έχει κανέναν ενδοιασμό για ότι έχει κάνει, αντίθετα ποζάρει χαμογελαστός και δείχνει να το απολαμβάνει.

Mάλιστα πολλοί χρήστες των social media έσπευσαν να βρουν άτομα που μοιάζουν με τον άνδρα της φωτογραφίας και έτσι βρέθηκαν στη θέση να χρειαστεί να αρνηθούν δημόσια τη συμμετοχή τους σε μια τέτοια πράξη, όπως ο ιδιοκτήτης της αμερικανικής αλυσίδας καταστημάτων φαγητού Jimmy John’s, που είναι γνωστός λάτρης του ψαρέματος και του κυνηγιού.

Ο James “Jimmy” John Liautaud, επίσης αναγκάστηκε να απαντήσει στα χιλιάδες σχόλια στο Διαδίκτυο και έτσι έβγαλε επίσημη ανακοίνωση μέσω δικηγόρου όπου αρνείται πως είναι ο ίδιος στη φωτογραφία.


ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…