Σάλος από τη συμμετοχή του Λιγνάδη στην εκπομπή του Σάκη Ρουβά για τον Νίκο Κούρκουλο

Προσβολή στη μνήμη του Νίκου Κούρκουλου, η συμμετοχή στο αφιέρωμα του προφυλακισμένου ηθοποιού που θα δικαστεί για τέσσερις βιασμούς

royvas lignadis 2

Σάλος έχει και προκληθεί από την  εκπομπή του Σάκη Ρουβά «Idols», η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τον ΣΚΑΪ και ήταν  αφιερωμένη στη μνήμη του Νίκου Κούρκουλο, καθώς σε αυτή συμμετείχε  και ο Δημήτρης Λιγνάδης.  Στην εκπομπή που τίμησαν τη μνήμη και το έργο του Νίκου Κούρκουλου, η κόρη του Εριέττα και προσωπικότητες όπως η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, ο Σωτήρης Χατζάκης, ο Αριστείδης Καμάρας, ο Γιώργος Λιάνης, η Καρυοφιλιά Καραμπέτη, και η Λυδία Κονιόρδου, ενεοί οι τηλεθεατές είδαν να συμμετέχει και ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου (διορισμένος από την κυβέρνηση Κ.  Μητσοτάκη) που είναι προφυλακισμένος από τις 26 Φεβρουαρίου 2021 και θα δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό για τέσσερις βιασμούς, ανάμεσά τους και ανηλίκων, Δημήτρης Λιγνάδης. 

Από την εκπομπή καταλαβαίνει κανείς, ότι η  συνέντευξη  έχει δοθεί πριν από την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη  και την άσκηση ποινικής δίωξης για τέσσερις βιασμούς, καθώς ο ηθοποιός μιλά   από τη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου οπότε και υποχρεώθηκε σε παραίτηση τις καταγγελίες που τον ενέπλεκαν σε δυσώδεις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

Είναι  απορίας άξιο όμως πώς ο τραγουδιστής, η  παραγωγή της εκπομπής και τελικά το κανάλι, έκριναν ότι είναι καλό για τη μνήμη του Νίκου Κούρκουλου, να μιλά για το πρόσωπό του και το έργο του, ένας άνθρωπος που θα δικαστεί με βαρύτατες, απεχθείς κακουργηματικές κατηγορίες για βιασμούς. Είχαν και τον χρόνο να αφαιρέσουν  την συνέντευξη  του Λιγνάδη. Υπάρχει, όμως, μια αξιοπρόσεκτη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Στην ιστοσελίδα του καναλιού όπου έχει αναρτηθεί η εκπομπή αφιέρωμα στον Νίκο Κούρκουλο, υπάρχει και εκτενές κείμενο 529 λέξεων άκρως κατατοπιστικό για τι αναφέρουν στις συνεντεύξεις τους οι προσωπικότητες που συμμετέχουν στην εκπομπή.

Και από αυτό το εκτενές ενημερωτικό κείμενο, λείπει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Δεν γίνεται καμιά αναφορά στη συμμετοχή του στην εκπομπή. Γιατί άραγε;

Κασσελάκης: «Ξέμεινε» στην Αστυπάλαια και του τραγούδησαν το «Bella Ciao» σε ταβέρνα (video)

Κασσελάκης 1

Κασσελάκης: «Ξέμεινε» στην Αστυπάλαια και του τραγούδησαν το «Bella Ciao» σε ταβέρνα (video)

«Δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την περιοδεία μας προς Χάλκη και Σύμη λόγω των…

Συνελήφθη ο παρουσιαστής Κώστας Μιναρετζής για απόπειρα εκβίασης – Αναζητείται ο Μένιος Φουρθιώτης

fourthiotis 45 0

Συνελήφθη ο παρουσιαστής Κώστας Μιναρετζής για απόπειρα εκβίασης – Αναζητείται ο Μένιος Φουρθιώτης

Δικογραφία σε βάρος του 56χρονου παρουσιαστή Κώστα Μιναρετζή και του 39χρονου εκδότη Μένιου Φουρθιώτη, σχηματίστηκε…

Συναγερμός στην Κρήτη: Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο στη Σούδα – Μήνυμα του 112 για εκκένωση (video)

Κρήτη

Συναγερμός στην Κρήτη: Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο στη Σούδα – Μήνυμα του 112 για εκκένωση (video)

Στη Σούδα επιχειρούν συνολικά 55 πυροσβέστες με 17 οχήματα και 2 πεζοπόρα