Newsroom

Newsroom

Σάλος απο τη δήλωση της Joan Rivers – "Οι Παλαιστίνιοι αξίζουν να πεθάνουν…" (Video)

Η Joan Rivers, που παρουσιάζει την εκπομπή Fashion Police, είναι γνωστή για την κοφτερή γλώσσα της ωστόσο άλλο η μόδα…

rivers

Η Joan Rivers, που παρουσιάζει την εκπομπή Fashion Police, είναι γνωστή για την κοφτερή γλώσσα της ωστόσο άλλο η μόδα και άλλο και τα πιο σοβαρά ζητήματα… Η παρουσιάστρια ξέφυγε εντελώς όταν θέλησε να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή.

Όταν δημοσιογράφος του TMZ την ενημέρωσε ότι σχεδόν 2.000 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στη σύγκρουση, εκείνη σήκωσε τα χέρια της προσποιούμενη ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. «Θεέ μου! Πες το αυτό στους ανθρώπους της Χιροσίμα», λέει στο βίντεο. 

«Καλά, Καλά. Όταν κηρύσσεις πόλεμο, κηρύσσεις πόλεμο! Εκείνοι τον ξεκίνησαν. Τώρα δεν μετράμε ποιος πέθανε. Είστε νεκροί και σας αξίζει να είστε. Μη τολμήσετε να με κάνετε να αισθανθώ άσχημα γι΄ αυτό», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Fashion Police» με τέτοια άνεση όπως όταν ασκεί σκληρή κριτική στις κακοντυμένες σταρ του Χόλιγουντ. «Τους είπαν να βγουν έξω. Δεν βγήκαν… Δεν βγήκες έξω, είσαι χαζός. Τουλάχιστον αυτοί που σκοτώθηκαν ήταν αυτοί με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης», σημείωσε.

Ακόμη συνέχισε περιγράφοντας την Χαμάς ως τρομοκρατική οργάνωση. «Επανεκλέχθηκαν από πάρα πολλούς χαζούς ανθρώπους που δεν κατέχουν ούτε ένα μολύβι», είπε. Η κωμικός, που στο παρελθόν έχει υπερασπιστεί το Ισραήλ, υποστήριξε έκτοτε, πως οι απόψεις της διαστρεβλώθηκαν (παρόλο που διατυπώθηκαν οn camera) και δήλωσε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook ότι «προσεύχομαι για Ειρήνη». 

«Είμαι τόσο λυπημένη και απογοητευμένη που η δήλωση μου σχετικά με την τραγωδία των αμάχων διαστρεβλώθηκε», έγραψε. «Αυτό που είπα και το υποστηρίζω, είναι ότι ο πόλεμος είναι κόλαση και δυστυχώς οι άμαχοι είναι τα θύματα των πολιτικών συγκρούσεων. Εμείς, οι Ηνωμένες Πολιτείες, το γνωρίζουμε αυτό, καθώς 69 χρόνια μετά συνεχίζουμε να αισθανόμαστε ενοχές για τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι».

«Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ως συνήθως, αποφάσισαν να απομονώσουν μία φράση αντί να δώσουν με ακρίβεια τις προθέσεις που κρύβονται πίσω από αυτή μου τη δήλωση».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…