Σάκης Ρουβάς: Η απάντησή του στον Γ. Νταλάρα για την ερμηνεία του στο «Άξιον Εστί»

Την αντίδραση του Γιώργου Νταλάρα προκάλεσε η ερμηνεία του «Άξιον Εστί» από τον Σάκη Ρουβά.

sakis rouvas giorgos ntalaras

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο Σάκης Ρουβάς, το βράδυ της Παρασκευής 26/1, μετά τις άκρως καυστικές δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας για εκείνον.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Νταλάρας στο «Κόκκινο 105.5» όπου βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής είπε για τον Ρουβά:

«Όταν μίλησα στον Σάκη Ρουβά πριν από χρόνια, που τώρα λένε “μα είναι δυνατόν τώρα, μετά από 30 χρόνια”, του είπα το εξής. “Εσύ είσαι ένα νέο παιδί, προσπάθησε να ξεφύγεις από αυτή την φάκα που είσαι! Προσπάθησε να κάνεις κάτι άλλο”. Πέρασαν πολλά χρόνια, να σας πω όμως κάτι; Δεν είναι παράπονο. Δεν είδα ακόμα διαφοροποίηση! Την περιμένω. Νομίζω ότι ο κάθε ένας από εμάς έχει δικαίωμα στην αυτομόρφωση και την αυτοβελτίωση. Αν μου πεις “ναι αλλά τον πήραμε τον Ρουβά και τραγούδησε στη Νέα Σμύρνη το Άξιον Εστί”. Κάνατε λάθος!

Γιατί το παιδί ούτε να το εκφράσει δεν μπορεί, ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει, τι λέει το Άξιον Εστί, πώς γεννήθηκε και κάτω από ποιες συνθήκες… Δεν έχει και καμία σημασία να το ξαναπεί ένας άνθρωπος, του οποίου η φωνή δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν από τους τραγουδιστές που μπορούν να εκφράσουν αυτό. Δεν είναι ύβρις όμως αυτό, καταλαβαίνετε; Ύβρις είναι το να μην σέβεσαι την ιερότητα που έχει το τραγούδι. Αυτό είναι ύβρις».

Ο Σάκης Ρουβάς, λίγες ώρες μετά από αυτές τις δηλώσεις, έδωσε την απάντηση του στο Mega.

«Μια χαρά, όλα καλά. Αγάπη και ειρήνη», αρκέστηκε να δηλώσει από την πλευρά του ο Σάκης Ρουβάς στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα»

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…