Newsroom

Newsroom

Σακελλαρίδης: "Όλοι μπορούν να συγκρίνουν τις ημέρες Τσίπρα και Σαμαρά"

O Γαβριήλ Σακελλαρίδης, απαντώντας στη δήλωση του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, είπε ότι «όλοι μπορούν να συγκρίνουν τις ημέρες…

sakelaridis 12

O Γαβριήλ Σακελλαρίδης, απαντώντας στη δήλωση του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, είπε ότι «όλοι μπορούν να συγκρίνουν τις ημέρες του κ. Τσίπρα και του κ. Σαμαρά». Για τις δηλώσεις Καραγκούνη ότι «εμείς αποκαλύψαμε τις υπογραφές σας στο Μνημόνιο που κρύβετε», ο κ. Σακελλαρίδης απάντησε: 

«Την Αξιωματική αντιπολίτευση την έπιασε ο πόνος να αποδείξει ότι η σημερινή κυβέρνηση ετοιμάζεται να εφαρμόσει την πολιτική της. Ματαιοπονεί. Όλοι μπορούν να συγκρίνουν τα έργα και τις ημέρες του κ. Τσίπρα και του κ. Σαμαρά. Αν ανησυχεί ότι το κυβερνητικό της έργο, δηλαδή οι αυξήσεις στη φορολογία, οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, έμεινε ημιτελές, καλώς ανησυχεί. Αφού ψήφισε το νομοσχέδιο για την ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης και αυτό για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, ας προετοιμάσει την Κοινοβουλευτική της ομάδα να ψηφίσει και άλλα τόσο «μνημονιακά» μέτρα».

 

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…